Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

kelner

2. 4. 2012 15:20
Je to zajímavé

Autorka se rozhodně netvrdí, že je expertkou a znalkyní BIS. Pouze na základě informací známých z tisku uvažuje. A nezlobte se, rychlé prohlášení pana Nečase na téma loyalita je zajímavé dokonce až úsměvné.

0 0
možnosti
JP

zmije rohatá a ušatá

2. 4. 2012 14:41
tento článek není dokumentem o práci BIS

to jste někteří asi nepobrali, ech, to je teda práce, chtěla jsem jen připomenout blábolení Něčase na dané téma, a vy jste neporadili, zda nás vyváděl Aprílem, nebo je sám mimo mísu, zatímco loajalita běží jinudy, ech, není na vás čtenáře žádný spoleh - vy víte, které myslím, ostatní jste báječní, ale zase nic nevíme :-) JŠ

2 0
možnosti
JP

zmije rohatá a ušatá

2. 4. 2012 14:35
Re: setkali jsme se v podobnem duchu

ano - pěkný článek ten Váš, právě kvůli Vám jsem tenhle svůj včera nezavěsila a nechala na dnešek, což mi trochu rozhodilo ty Apríly :-) JŠ

0 0
možnosti
H

Halfunx

2. 4. 2012 12:58
Vývoj systému (ne)paralmentní (ne)demokracie

Jak ve zkratce zmapovat vývoj od r. 1989. Eufórie, opojení, podcenění, diletantsví, lajdáckost, klientelizmus, mafiánství.

Výsledek je, že politika se nedělá v parlamentu ale v mafiánských strukturách mimo něj. Přímo to podporuje vytvořená iluze svobodných voleb, kde se stejně neumíme zbavit politiků zprofanovaných korupčním systémem.

Proto různé mafiánské klany používají proti sobě odstřelovací taktiku, ve které se už nestřílí kulkami, ale metodami (kufříky, odposlechy, foto apod.), které spolehlivě mediálně odstřelí nepohodlného pěšáka. Stejné zůstává jen to, že skuteční kápové zůstávají ve svých doupatech a řídí koho odstřelit příště. Některé klany jdou proti sobě a některé se potřebují a podrží se navzájem.

Tomu říkají politika. Že se vám v tom ztratil občan a daňový poplatník? To nic, to nejste sami.

Tolik k Nečasovu kličkování, příklad hovoří za vše, dobrý postřeh.

4 0
možnosti
KD

péťovakobyla

2. 4. 2012 12:54
Nečas dlouholetý vedoucí činitel ODS,

který byl v každé vládě ODS a spol. NIkdy nic neslyšel,neviděl, necítil, nečetl a nic si nezapamatoval. Není pro naše "úspěšné" k nezaplacení? ;-D;-D

4 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

2. 4. 2012 13:06
Re: Nečas dlouholetý vedoucí činitel ODS,

Prý nevíte nic o tom, jak ODS funguje, tak mlčte. Takhle vznikají dezinrormace. :-)

0 0
možnosti
VH

cvlad

2. 4. 2012 12:38
Problém.

je hlavně v tom, že o  BIS píší lidé kteří o její činnosti nic nevědí, vy sama nevíte odkud odposlechy unikly, jestli z BIS, či od  lidí ke kterým se mohou dostat informace od BIS dle platného zákona.To co vy tady předvádíte jsou jen dohady a nemáte nic ověřené, a jestli čekáte, že přijde šéf jakékoliv rozvědky před kamery a vše vykecá tak jste mírně řečeno naivní.Nikdo nic neví a všichni to komentují.Já nemám žádné iluze o p.Bémovi apod. lidech a myslím si že p.Janoušek by pokud se prokáže to co se o něm povídá tak by měl jít do tepláků, ale zatím to je jedna paní povídala a ten váš článek je o ničem.

3 0
možnosti
MH

motke

2. 4. 2012 12:53
Re: Problém.

navíc tam autorka zmíňuje rok 2007.Tehdy dovolím si tvrdit 95% národa neznal firmu ABL a Nečas nebyl premiér ani teď nevím co dělal.

0 0
možnosti
JP

JaromírP.

2. 4. 2012 12:25
Karma

R^ , mám připravený blog na podobné téma

3 0
možnosti

Ottis300

2. 4. 2012 14:34
Re: Karma

Pane Petříku, ani to snad nezkoušejte. Viz výše.

1 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.