Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Č

čajánek

24. 3. 2012 12:09
V tomhle state jak vydime nefunguje ani demokracie,

ani trh --> polovicni platy nez napr. v Nemecku tzn. nizsi kupni sila, za to vyssi tel. poplatky, nesmyslne ceny vajec (a pro VK..ne, za to nemuze EU, ty pravidla plati pro vsechny staty stejne a jenom my mame tak vysoke ceny), nesmyslne bankovni poplatky, vyssi ceny za menne kvalitni potraviny, v Praze i mnohem vyssi najmy atd.

Nevidim duvod zit dele v tomhle state.

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

24. 3. 2012 11:55
Když nemáte politické krytí, máte smůlu

Jen pro srovnání z dnešní černé kroniky

Ve čtvrtek po 17-té hodině došlo na semilsku k bouračce dvou osobních aut se zraněním, přičemž s viníkem, u kterého bylo zjištěno 2,6 promile alk. v krvi, bylo v pátek zahájeno trestní řízení.

0 0
možnosti
Č

čajánek

24. 3. 2012 11:43
Je smutne,

ze Janousek musi prizabit pani, aby se o nej zacala vazne zajimat policie a justice...vsechno ostatni by se jako vzdy zametlo pod koberec.

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

24. 3. 2012 11:47
Re: Je smutne,

Bude to zameteno i nyní.

Vlastně ho zadrželi na útěku, ale nedali mu pouta. To je povinnost. Za další, dovolili mu volat mobilem - tak se to normálně taky nedělá. Nevím, proč ho taky okamžitě neposadili do auta a neodvezli, ale naopak, dovolili mu "komunikovat" s médii. Opět zvláštní.

Pak jsem taky slyšel, že ho prý nemohli vyslechnout, neb byl opilý a proto ho pustili domů. To je ale naprostý nesmysl, neb v tom případě by ho zadrželi. Jeho dnešní/zítřejší výpověď  pokud se k ní dostaví) už bude ovlivněna radou advokáta.

1 0
možnosti
LJ

Ladislav Jílek

24. 3. 2012 7:43
O čem budou hovořit?

No o čem? Budou zkoumat, co se dá v dané chvíli dělat, aby ODS utrpěla co nejméně. Zda je možné Béma ještě zachránit nebo zda je nutné ho obětovat davům. Pokud se ukáže jako nutné ho obětovat, pochopitelně pak tak, aby to pokud možno nepocítil, maximálně podmínečný trest, ale to opravdu jen v tom nejkrajnějším případě.

1 0
možnosti
SN

kuča

24. 3. 2012 5:52
Na ten rozhovor v OVM...........

:-).......Béma se se Svobodou si živě pamatuji. Zloprcek vyskočil, jako čertík z krabičky, nasadil svoji neodolatelnou mimiku (většinou to s těmi překvapeními přehání, ještě by mohl prohlásit, že opencard za 8OO mega je jen první patro, padesátiposchoďového baráku), a skutečně si dovolil Svobodovi připomenout, že je křesťan. Řekněte mi , co je to za režim, v kterém vládnou tak odporní duševní mrzáci ? ProVás: R^R^R^

1 0
možnosti
LJ

Ladislav Jílek

24. 3. 2012 7:35
Re: Na ten rozhovor v OVM...........

Já si na ten rozhovor taky pamatuji. Ale až dnes jsem pochopil jeho smysl. Bém tím chtěl říci: "Cyrile, ty jsi křesťan, tak nesmíš lhát! Já křesťan nejsem, tak mohu." Ovšem tu druhou větu si nechal pro sebe.

2 0
možnosti
LD

levicova destrukce

23. 3. 2012 23:41
A Kmenta má desítky hodin rozhovorů dalších

8-o8-oKde to ten poctivec bere, že je sype jak z rukávu? Šéfredaktor Mf Dnes říká, že už se zpracovávají...8-o8-oTakže kam se hrabe ABL? ;-€

0 0
možnosti

kdo toho více nakecá

23. 3. 2012 23:43
Re: A Kmenta má desítky hodin rozhovorů dalších

a vy kvůlivá tomu nemůžete spát? musí to nejprve vyhodnotit, spousty hodin budou jen takové žvanění, buďte trpěliv, člověče ;-D

0 0
možnosti

kdo toho více nakecá

23. 3. 2012 23:00
Tak Janoušek už zmizel

zítra třeba zmizí Bém a v pondělí celá vláda - Holešovská výzva se splní, a hrome ;-D JŠ

0 0
možnosti
LD

levicova destrukce

23. 3. 2012 21:52
Kdo četl dnes Mf Dnes? I Vy, paní?

Kmenta si tam dělá svoje dedukce a manipuluje každým, abychom pochopili, jak to ve skutečnosti podle Kmenty je. Vždy napíše "Co z toho vyplývá" a tak, aby se midko nemohl sopudě bránit. Přitom jsou to samé diskuze jak a co, žádný úplatek, žádné "kapříky", al ekdyž se čtenář posune, hned to jako dav vidí. Snad jedině o pozemcích, ale i to se dá vyložit všelijak. Ale když nám Kmenta poradí, hned všichni víme, co si myslet!:-/

0 0
možnosti
K

Kroupodoro

23. 3. 2012 22:05
Re: Kdo četl dnes Mf Dnes? I Vy, paní?

ale jdětě, natolik nikoho Kmenta ani Glum neovlivní ;-D;-)

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

23. 3. 2012 21:24
Pěkně jste to napsala

Moc nám to sice nepomůže, ale je třeba evidovat, nezapomínat, připomínat - to je zatím jediné, co proti nim máme. Doufejme, že se nám to již v dohledné době podaří podtrhnout, sečíst a předložit účet.

Znova připomínám: To, co vidíme v tomto státě, to není korupce. Jde o promyšlený, systematicky budovaný zločinný mafiánský systém, v jehož službách je policie, státní zastupitelství, soudy, hlavní politické strany, parlament a v neposlední řadě prezident, který má lví podíl na jeho vybudování.

3 0
možnosti
K

Kroupodoro

23. 3. 2012 21:34
Re: Pěkně jste to napsala

Máte velkou pravdu - v ničem nám to nepomůže. A já dodávám - že se ani nic nestane. Maximálně se tématu zmocní Čtvrtníček, ale to asi těžko - viz jeho spot s koliříkem na ytb. ;-D

3 0
možnosti

Johny__S

23. 3. 2012 20:52
"Pohovořit"

může taky znamenat, že ho vyzve k rezignaci na poslanecký mandát (jediná větší funkce, která Bémovi zbyla). Více ovšem Nečas učinit nemůže, leda ho vyloučit z poslaneckého klubu. Mandátu Béma zbavit nelze a členství ve straně centrálně také ne, to si musí odhlasovat jeho domovská organizace.

0 0
možnosti

klávesnice ejč pí

23. 3. 2012 21:01
Re:

v civilizované zemi stačí vzkázat, aby rezignoval, a rezignoval by - furt ještě na civilizovaný svět nemáme, JŠ

1 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.