Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AS

viveka

31. 5. 2011 15:41
Lůza není o majetku ani o společenském postavení.

Lůza je prostě zmanipulovaný dav, vedený závistí, sjednocený nenávistí, živený žlučí. Zapoměl na slušnost, zapoměl na soudnost, lidskost i veškeré ohledy. Předhoďte mu (jakoukoliv) kořist, bude sápat.

0 0
možnosti
S

stopka.levici

31. 5. 2011 12:11
Šimonová,

jak se má táta Zavadil?

0 0
možnosti
H

Host8

30. 5. 2011 9:40
TOP09

působí dojmem výrazného podnikatelského projektu, který hájí úzké zájmy největšího kapitálu a finančních skupin. A přesně tomu odpovídají chystané kroky. Celé to čeření vody kolem VV přijde jako záměrné odvádění pozornosti od obrovských přesunů daňového zatížení , které zaplatí nízko a středně příjmoví, důchodci, invalidé a nemocní. A dále odvedení pozornosti od obrovských majetkových přesunů od nízkopříjmových k vysoce příjmovým v důchodových fondech. TOP09 nedělá nic jiného jen hájí zájmy uzkých skupin, které ve skutečnosti zastupuje. ODS je v rozkladu a je ve vleku TOP O9, tam to vypadá spíš na styl - urvi, co můžeš a dokud můžeš. Na toto se ani Bárta ve VV nezmůže, a Babák se snaží prosadit nezdańování dividend. Hold každý dělá, co může v duchu - každý se má starat sám o sebe.

0 0
možnosti
S

stopka.levici

31. 5. 2011 12:10
Re: TOP09

Schováváš se za hosta, ale jinak jsi obyčejný závistivec jako všichni levičáci. Stačí když ti Šimonová napíše pár adorujících vět na tátu Zavadila:-(

0 0
možnosti
JNN

Joey nikdy neodejde

29. 5. 2011 10:33
Pro mě je

zlodějská lůza zase ta sebranka, co nám vládne. Různé partičky "politiků", které si ohýbají zákony ke svému prospěchu a tunelují a ruinují jako straky státní rozpočet a majetek naší země. Navíc se drze smějí lidem do očí a na jedné straně mají plné huby jakési rozpočtové odpovědností a reforem a na druhé straně bezostyšně vyvádějí další stamiliardy na různé obskurní a zlodějské veřejné zakázky.

0 0
možnosti
PN

lynxxx

29. 5. 2011 9:41
Lůza

jsou skupiny lidí, kteří považují za výhodné spíše méně pracovat a více brát, či vyžadovat příspěvky, výhody od těch, kteří pracují (potažmo od státu).

Můžou to být prostí zloději, můžou to být i lidi, kteří volají po zdanění jiných, neuznávají úspěchy jiných a chtějí je o ně připravit, můžou to být odboráři, kteří se snaží získat či udržet výhody oproti zbytku populace, jsou to ti, kteří bez kapky snahy dlouhodobě žijí z různých dávek a sociálních podpor, úředníci, kteří berou úplatky, politici, kteří tyto skupiny využívají k sebeprosazení bez odpovědnosti vúči společnosti...

V ČR je bohužel lůzy opravdu strašně moc - dílo komunistů, kteří rozbourali morálku, společenské vztahy, vlastnické poměry - to vše se dává těžko a dlouho dohromady.

0 0
možnosti
B

bakules

29. 5. 2011 11:38
Re: Lůza

souhlas bez přípomínkyR^

0 0
možnosti
C

Cynyc_

28. 5. 2011 10:10
Po lůzou si představuji

dav, který se násilím, bez ohledu na zákony či morálku, snaží prosadit svoje zájmy. Odbory se svým odmítáním ekonomické reality a snahou o nedemokratické svržení vlády vydíráním této definici přinejmenším velmi přiblížily.

0 0
možnosti
LBSO

Lájosz Bács, sponzor ODS

28. 5. 2011 10:17
Re: Po lůzou si představuji

Velmi ses přiblížil k fašounskému nahlížení na svět. Odbory jednaly v souladu se zákonem. Na rozdíl od zlodějů ve vládě, kteří je nazývají lůzou.

0 0
možnosti
LJ

Boshinken

28. 5. 2011 8:27
RE:

Neumuzu s s Vami souhlasit. Nikoho za luzu neoznacil. Rekl, ze je lide v budoucnu mohou povazovat za luzu, pokud nezmeni chovani. To neni to same. Navic si myslim, ze obdorari se zastavaji pouze svych zajmu (coz chapu), nikoliv vsak slabych a potrebnych a uz vudec ne obyvatel. Take musim souhlasit s tim, ze vytvareji negativni atmosferu ve spolecnosti. Nanestesti vetsina protestujicich je snadno manipulovatelna, tudiz jejich nazory jsou irrelevantni (alespon pro me), protoze jen kyvou na ty odborarske fantasmagorie.

0 0
možnosti
PM

horác

28. 5. 2011 9:10
Re: RE:

Hezky napsáno, ale odboráři bojují i za ty lidi, kteří v odborech nejsou. To že odboráři jsou proti reformám je pro ně normální, bojují za zachování stravenek, slevy pro železničáře, neúměrnému zvyšování odchodu do důchodu apod. Podotýkám že nejsme odborář, stal jsem se inv. důchodcem po nemoci. Dělal jsem hasiče. Takže se mi promítá po 25 letech profesní deformace i do soukromého života.

0 0
možnosti

jrc

27. 5. 2011 23:27
Karma!

Dobře napsáno!!!R^

0 0
možnosti
JM

janacz

26. 5. 2011 13:22
Lůza nelůza

každopádně bych to nedramatizovala. :-)

0 0
možnosti

názorový melírek

26. 5. 2011 14:44
Re: Lůza nelůza

Vždyť jsem to napsala mírně, řekla bych. JŠ

0 0
možnosti
JD

maudite

26. 5. 2011 5:15
Tak me to pripomelo jeden nedavny vtip

Jak vznika tele : telenim

Jak vznika kote : kotenim.

Takze : Jak vznika vuul ?? :

0 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.