Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J.K.S

13. 7. 2011 10:43
Volby vyhráli, ale co s tím?

ČSSD k vítězství ve volbách nepotřebuje nic. Vyhrála už minulé volby. Co potřebuje, je koaliční potenciál, aby měla s kým sestavit vládu. Ale je tu někdo, s kým by mohla? ODS - ne, TOP 09 - ještě víc ne, VV - no to snad ne, a KSČM - to už vůbec ne. Jediná šance je asi KDU ČSL, ale tam je malá pravděpodobnost, že získá potřebných skoro dvacet procent. Takže to na stejnou nebo hodně podobnou koalici vidím i v příštích volbách.:-(

0 0
možnosti
PH

modrénebe

12. 7. 2011 14:13
Vážená paní,

socialisté potřebují, aby tato vláda vládla celé volební období a klepou se strachy kdyby skončila. Jejich intelektuální úroveň je na pováženou, když rok po volbách přicházejí se svými reformními návrhy. Jak mohla koalice navržené reformy diskutovat s opozicí? To vše mluví samo za sebe.

0 0
možnosti
PH

petrph

12. 7. 2011 14:08
je to tak

Citát ze závěru nedávné epizody Jagu "Takže on vyhrál.. Ne, Vy jste prohrál".

Skutečně ČSSD už nemusí dělat pro vítězství v příštích volbách vůbec nic, pravice už si je prohrála sama....

0 0
možnosti

ja-sim

12. 7. 2011 14:13
Re: je to tak

Vypadá to tak, že současná koalice vyhrála příští voby straně ČSSD, respektive že v příštích volbách ČSSD díky současné politice koalice utrpí vítězství.Lidi tím podle reakce nadšeni nejsou, ale nakonec je zvolí.

0 0
možnosti
PM

ZEROVAN

12. 7. 2011 14:07
Postačí, když se bude chovat stejně

hulvátsky jako její pátá kolona _ odbory. ;-D

0 0
možnosti
RS

Ringo.ringo

12. 7. 2011 14:02
hmm, dobra

s vyctem chyb vladnim stranam souhlas, ale proc propagace strany, ktera by mela jako podle vas trpelive cekat a pockat si na prozreni obcanu? Kdo prozrel, nemuze volit ani stranu, z ktere vzesli lide jako Svoboda, Snopkova, Paroubek a jeho kockovic mafianska klika, kristalove cisty Standa Gross, ktery se nam ted smeje z Floridy, neumetela Sobotku, ktery zarazil do statniho rozpoctu sekyru nebyvalych rozmeru (ano, kdo ne, ale on take), stranu ktera ma za sebou tolik nechutnych kauz, ktere jsou dokonce spojeny s nejakou tou vrazdou (Mrazek), 5 na stole v ceskych, lide jako Srba, Dolezel...seznam dlouhy, kdo prozrel, nebude volit ani CSSD, samozrejme TOP 09, ODS, VV take ne, o KSCM odpovednou za 40 letou totalitu ani nemluve.

0 0
možnosti
JC

Jarcho

12. 7. 2011 13:57
A třeba ne.

Možná přeceňujete schopnosti ČSSD a podceňujete naštvanost občanů.

Třeba bude příští vládu sestavit rudý Filip, nikoli oranžový Sobotka.

0 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3035x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.