Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

VLAKR

16. 5. 2011 12:24
Ale kdepak

nejedná se o žádné likvidační spiknutí již zavedených politických stran proti VV. Veverky se prostě likvidují samy a je to zakódováno již způsobem jejich vzniku. Ten byl hodně nestandardní a demagogický, takže není divu, že v řadách Veverek je tolik exotů a demagogů.

Vaše vyjádření, že "...tato kvazireforma nepřátelská vůči většině obyvatel, .." je jakoby vystřižená z odborářského plakátu zvoucího na sobotní demonstraci na Václaváku "Demonstrace proti zákeřným reformám Václavák". Všichni hlásají, že jsou za úspory a za reformu, ale jakmile se šetření dotkne jich osobně, křičí cosi o "zákeřných reformách". Přesně podle hesla "Šetřit se musí, ale ne u mne!" 

0 0
možnosti

klávesnice ejč pí

16. 5. 2011 12:44
Re: Ale kdepak

důchodové reformy mají být takové, aby čeští důchodci žili na slušné úrovni ve srovnání s civilizovaným světem, ne aby vyhlíželi šťavnaté trávníky ke spásání

0 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3035x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.