Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kilokrok

25. 3. 2012 21:17
Vážená paní doporučuji více přemýšlet, než něco vyslovíte

a napíšete! Několikrát jsem zjistil, že píšete zřejmě pro své uspokojení a vůbec Vás nezajímá, zda zbytek světa nemá jasnější a věrohodnější představy. Vaše "AHA" poznání neznamená, že stejné a horší poznání mají ostatní. Snažte se přemýšlet, než začnete psát!

Ve svém článku píšete o Janouškovi, ale vlastně nám podkládáte svoje opravdu stupidní názory! Věřím, že jste okoukala od komunistických manýrů moc, ale to, co nám prezentujete, je přesně to, z čeho se dělalo a dělá nám zle!

Jsem přesvědčen, že to děláte bezelstně s přesvědčením, že děláte kus dobré práce. Proto, bych Vás chtěl vyzvát k psaní, z kterého by jste nám popsala svět, kde je základem rodina, vztahy nejen rodiče ve směru k dětem, ale především naopak! Vidění světa k poznání hloubky sama sebe a nikoliv k reprodukování názorů, které jste si buď přečetla, nebo převzala z nějakých svých vzorů! Věřte, že "AHA" poznání je jen prvním krokem k opravdovému poznávání a vylučování hloupostí!

1 0
možnosti

raks

25. 3. 2012 21:27
Re: Vážená paní doporučuji více přemýšlet, než něco vyslovíte

možná byste mohl alespoň naznačit , co  tím myslíte ?

A co kdybyste p. Šimonové stanovil, o čem a jak má napsat blog ?  Samozřejmě by Vám to poslala na korekturu,

Vy byste nehodící se škrtnul a pak by to mohla vyvěsit.

Ještě je druhá možnost. Napíšete něco sám. Určitě ne stupidního, to by se Vám nemohlo stát, něco, z čeho se dělá zle. Kde budete mít vztahy, jak je chcete vidět Vy.  Jo, a když už budete v tom (jestli to tedy dokážete, nejsem si tím zcela jist), vylučte z toho hlouposti.

Kilokroku, chlape, držím Vám palce !

4 0
možnosti

Attila Třebovický

25. 3. 2012 20:56
o krevním testu, který nebyl

Roman Janoušek, kterého policie obvinila za jeho dopravní nehodu v opilosti, se odmítl podrobit krevním testům. Na protialkoholní stanici Nemocnice Na Bulovce, kam jej policisté v pátek po nehodě převezli, byl prý jen pár minut a podle tamního lékaře Karla Hátleho policisté nepostupovali běžným způsobem. Uvedla to dnes ČT.

Janoušek podle ní neměl při příjezdu ani při pobytu na záchytce nasazená pouta. "Ten postup nebyl zrovna standardní tak jako u ostatních klientů. S čím jsem přišel do styku, tak vždy skončili v cele předběžného zadržení," řekl k tomu televizi Hátle. Podle sanitáře z protialkoholní stanici byl podnikatel navíc "arogantní, vykřikoval, že vše odmítá, nespolupracoval, přitom je tady zákaz telefonování, furt si hrál s telefonem".

zdroj: http://www.ceskenoviny.cz/domov/zpravy/ct-janousek-se-po-sve-nehode-odmitl-podrobit-krevnim-testum/773560 

2 0
možnosti

simsII

25. 3. 2012 23:04
Re: o krevním testu, který nebyl

No co chcete, vždyť s ním byla tak výborná spolupráce, že nemuseli postupovat standardně, ale postupovali přímo nasdstandardně.

0 0
možnosti

Neznám špinavé peníze

25. 3. 2012 20:52
Nechte být pana Janouška

víte vůbec, kolika lidem dává práci? :-)

0 0
možnosti

raks

25. 3. 2012 21:29
Re: Nechte být pana Janouška

a kolika tečnou z jeho kšeftů peníze na účet ? Už té dehonestace bylo dost.

1 0
možnosti

jrc

25. 3. 2012 20:42
Milá dámo,

i když nevidím tu nehodu tak jednostranně,

tak v tom ostatním vám musím dát za pravdu!

Karma!;-DR^

1 0
možnosti

Neal C.

25. 3. 2012 20:49
Re: Milá dámo,

Myslíte jako, že mohl tu paní přejet ještě jednou a jelikož to neudělal, tak zase tak hrozný není?

1 0
možnosti

pěnice

25. 3. 2012 20:14
Tak jste mi připomněla naše spoluobčany,

kteří nás proslavili v Kanadě, copak se děje s tím ,co shodil policistu z okna. Jak to, že dnes a denně nečtu o gaunerech, kteří napadnou policistu a těžce ho zraní ? Klid a ticho po pěšině ? Spoléhá se na to, že kauza Janoušek to překryje ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.