Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kimmy

15. 3. 2012 18:07
Sytý hladovému nevěří

v pořadu nezaznělo, že lidé dávají málo - v pořadu byl oprávněne kritizován fakt, že péče o vážně postižené lidi s neobvyklou nemocí je postaráno nedostatečně. Zazněla tam kritika posudkových lékařů, nikoli nadací, které pomáhají.

Opravdu bych každému velmi přála, aby si mohl na měsíc s těmi lidmi vyměnit místo - a skutečně v tom žít - a pak bych se velmi ptala, kdo z těch lidí by po tom měsíci cítil pokoru.

1 0
možnosti

kdo chatuje nepracuje

15. 3. 2012 21:06
Re: Sytý hladovému nevěří

ano, dáma řekla, že to nestačí ani na ty fáče, nelžete raději, nebo lidi naštvete ještě více, JŠ

0 0
možnosti

Tramp_007

15. 3. 2012 12:20
Madam

pokud mate zakony, podle kterych ma clovek v urcite situaci narok na neco, pak je pomerne nepochopitelne, proc volate po tom, aby jeste prokazali nejakou pokoru. Jak by se vam libilo, kdybyste musel vy projevovat pokoru pri uplatnovani nejakeho zakonneho naroku? A to nebudeme diskutovat co si kdo pod pokorou predstavuje. Vy zrejme chcete, aby pokorny clovek neutrousil ani sluvko nejake kritiky vuci nastaveni systemu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.