Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

nechci vyrusovat

29. 7. 2011 20:02
Paní autorko tak to doplňtě

klávesnice ejč pí - tak nějak mi připadá zdroj Vašich článků,Rv

;-(;-(;-(

0 0
možnosti
B

Bobrufka

29. 7. 2011 13:49
...

Ale vraťme se od málo podstatných poplatků k podstatnému problému s obsadou, Lebedích si ve...8-o nerozumím

0 0
možnosti

klávesnice ejč pí

29. 7. 2011 14:03
Re: ...

opraveno, díky - lebedících, můj wordovský slovník to neznal, tak si to, všivoun, upravil, už jsem ho poučila, JŠ

0 0
možnosti
MP

MAXIMUS PERMAGNUS

29. 7. 2011 13:21
možná

že nemocnice pozapomněla ze servility vůči autoritě vystavit tu účtenku a teď se to všude rozmazává.Tohle je zase taková virtuální bublina,nechápu,proč se to omílá pořád dokola - je zde tisíce zcela zásadnějších problémů ...

1 0
možnosti

klávesnice ejč pí

29. 7. 2011 13:26
Re: možná

Vždyť tam píšu o zásadnějších prblémech, na příklad o tom, že se takto chovají ministři naší vlády běžně ;-D Ostatně ministr se přiznal, že nechtěl zaplatit, protože nechápe, proč by měl ;-D zatímco národ nechápe, co na té platební povinnosti nechápe on ;-D JŠ

0 0
možnosti
K

Kozel_

29. 7. 2011 12:57
Před chvílí jsem psal totéž, k jinému článku

Za prvé tu je nekompetentnost ministra, který "neví", že je nutný poplatek. Přitom nutné povlečení na postel, to mě napadlo hned samého, bez vysvětlení min. Julínka.

Horší je ještě ta neochota platit, kterou též zmiňujete. Přitom z hlediska příjmů je 60Kč pro pana ministra asi stejný výdaj, jako když občan s běžným platem nebo důchodem jde na WC a musí zaplatit pětikorunu (lecdke to je už 10Kč). I zde by šlo uvažovat, že např,. muž nešel do kabinky, jen k pisoáru. Že nic nespotřeboval, protože si neumyl ruce a po sobě nespláchl. Normální lidi ale nenapadnou takové nejapné výmluvy. Pana ministra ano. Já si myslím, že z obou důvodů by měl ministr rezignovat. Vždyť celá reforma není o jiném, než o vyšší spoluúčasti pacientů na léčbě, to je její základ. Dále, asi ještě víc jde lidi naučit tomu, že to zdravotnictví zdarma není a nebude a že si musí zvykat.

Přijde mi totiž divné stále reformovat. Reformy měly místo po pádu starého režimu, maximálně nějakých 10 let, ale i to je moc.

0 0
možnosti

klávesnice ejč pí

29. 7. 2011 13:05
Re: Před chvílí jsem psal totéž, k jinému článku

Reforma značí nejprve změnit systém včetně finančních toků, pak podle odezvy připumpovat peníze, ne připumpovat do špatně fungujcího systému a pak koukat na drát. Otázkou je, jestli ministr nepochopil, jak systém zdravotnictví funguje, nebo nepochopil, co je pšatně, případně že něco je špatně, nebo byl přinusen jen pumpovat peníze do systému, který je naopak pro nějakou zájmovou skupinu nastaven výborně a funguje skvěle, jen se jím potřebuje prohánět více peněz. JŠ

0 0
možnosti
MP

zly.previt

29. 7. 2011 12:50
S politiky nevím,

ale rostlinstvo takto postižené lehčí formou postříkám a těžší formou vytrhám a spálím. Možná by se to dalo použít i na politiky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3035x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.