Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EK

Evikeva

31. 8. 2011 15:14
MUDr. Barták a symbol bílého pláště

„Symbol“ bílého pláště. Co nám ta barva vlastně symbolizuje : Sterilitu, čistotu atd. Pro mě to byl ale vždy i symbol jaké si  morální čistoty toho kdo ho má právo nosit. Vždyť lékaři nesvěřujeme  do rukou nic menšího než své zdraví a mnohdy i svůj život. Vyjádření lékařské komory, že se MUDr. Barták je sice lidská zruda, ale že se  neprovinil proti medicíně a proto, že ho nemůže vyloučit beru jen jako důkaz toho, že bílá mafie se jen tak nedá a svého člena ochrání.

0 0
možnosti
JK

J.K.S

25. 8. 2011 15:37
Ty holky jsou mladé.

Kolika pošetilostí jsme se za mlada dopustily. Většina z nás ale měla štěstí, že soudruh ředitel sice dělal nemravné návrhy, ale dalo se mu šikovně utéct, protože byl čuně, ale ne násilník. Kromě toho jsme byli jen v českých hotelech a z nich se utíkalo nepoměrně lépe než z Filipín. V naší společnosti je opravdu velká tolerance k prasáckým řečem, mezi těmi deprivanty na vysokých postech ještě vyšší než mezi běžnou populací, tak nemuseli tušit, že u něho slova a činy jsou v jednotě. Kromě toho je společnost přesexualizovaná. Jestliže kdejaká mediální hvězda někoho děsně moc miluje a po rozchodu s ním je do měsíce zamilovaná do jiného (účtu), tedy kdy je prostituce medializovaná jako norma, tak není divu, že si muži myslí, že všechny ženy jsou děvky. Kdyby ten odpudivý chlap měl písemnou smlouvu s těmi asistentkami, že si je najímá jako prostitutky na BDSM, tak by se s ní už dávno vytasil. Ale to jaksi nemá. Nebo se mu je ještě nepodařilo nechat vyrobit u šikovných padělatelů.

0 0
možnosti
PV

Pytlík

25. 8. 2011 15:03
Myslím, že ...

Myslím, že to vidíte poněkud zjednodušeně. Takový člověk to nemá na čele napsáno, co je zač. K lidem, z nichž může kápnout nějaký ten prospěch, se dovede lísat a být zábavný a vtipný a pohotový a chápající a lidský a ... - no a přijde domů a tam zmlátí manželku, že polévka měla teplotu mimo povolené tolerance.

Nesuďte druhé, že nepoznali co je zač.

0 0
možnosti