Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

omalovánka

21. 10. 2011 17:54
Souhlasím

Tato kauza bude určitě předmětem šetření a myslím si, že výsledek už známe předem. Rozhodně nevím, jak dalece úplatní lidé pracují v okolí prezidenta, ale myslím si, že pan Klaus je v tomto případě čistý jako lilie. Navíc mi tento pán v roli prezidenta nevadí, daleko více mi vadil jako ministr financí, kdy nastartoval do legislativně nepřipraveného prostředí kuponovou privatizaci a její následky jsou dodnes katastrofální. Tato věc by se měla důsledně vyšetřit, dokud ještě lidé, kteří nesou zodpovědnost, žijí.

1 0
možnosti
JP

Chytrakz hospody

21. 10. 2011 16:18
..

Už Švejk, když prorokoval válku, tak se divil, že o tom v blázinci nevěděli s tím, že tam maj nejlepší informace. Dnes jsme blázince ouředně zrušili, máme pouze odvozeniny od slova psychiatr, tak to ce padne od psychitra, to je pravda;-D a bez diskuzí!!

0 0
možnosti
PH

petrph

21. 10. 2011 18:05
Re: ..

Což mělo smysl,protože v předešlých svých  příbězích (viz Švejk před Švejkem) se Švejk skutečně v blázincích s  generály,věštícími blízkou válku kterou Rakousko rychle vyhraje,setkal.

I v tomto případě ošetřující lékař paní Kadlecové mohl považovat její výpověď za blud pouze do té doby  kdy zjistil že tu milost opravdu dostala.Šance že by dostala náhodně milost, když o tom předem fantazírovala je asi taková jako kdyby před doktorem mávala losem a tvrdila že na něj vyhraje.

Spíše bych doporučil jinou Haškovu povídku,Zvony pana Hejhuly.Hejhula,prodával zvony které zdědil po strýci zvonaři.Psychiatr kterému ty zvony nabízel  to považoval za fantazii a umístil ho do blázince.Po nějakém čase, aby ho uklidnil, Hejhulovi dokonce  podepsal ceduličku že od něj "jako ty zvony kupuje".Hned jak Hejhulu pustili,přivezl zvony na dvůr blázince,a když pak zažaloval doktora za nezaplacenou dodávku,doktor zašel na soud a tam vysvětlit že Hejhula je duševně chorý člověk a dal ho znova zavřít do blázince

0 0
možnosti
PH

petrph

21. 10. 2011 15:56
a o nic jiného přece nejde

Policie to nyní šetří - tedy s kým byla dotyčná Kadlecová v kontaktu kdo jí co slíbil, komu ty peníze dala či poslala na účet, a u koho ty peníze skončily. Jestli se vyjasní, že jí někdo podved a ty si  peníze strčil do kapsy tak se jí (i Respektu) všichni vysmějou a bude klid. Samozřejmě, tedy pokud té policii bude  veřejnost věřit.Že tedy potom co vyšuměly kauzy PromoPro, pandury, a mnohé další, tak akurát u téhle kauzy že policie poctivě a na beton dokázala že všechno je jak říká.Ale za to si Klaus s jeho aplikací neviditelné ruky trhu a peněz co nesmrdí, může sám, není to poprvé co je takto "konsternován", léta páně 1997 ho za něco podobného  vykopli z funkce premiéra..

A jestli ty  peníze skutečně  doputovaly někam nebezpečně blízko jeho prezidentské kanceláře, tak...

0 0
možnosti