Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Barry Goldwater

10. 4. 2011 0:00
Zločiny pana Bárty

Pan Bárta se provinil dvěma smrtelnými hříchy (v politice):  1.  Naivitou   2.  Nemístným sebevědomím  Jeho chvástání, že si dá nějakého kmotra k večeři neodpovídalo závažnosti situace.  Boj s organizovaným zločinem není divadlo. Je to boj, při kterém může téct opravdová krev.  Že dosud netekla? Ale kdepak. Naše země je plná pomníčků bílých koní a lidí, kteří věděli příliš mnoho a začali bát nebezpeční.  Že nebyli zabití žádní novináři, soudci či politikové? Ale milánkové, vždyť ono od nich ještě nikdy nikomu nic nehrozilo. Až začne skutečné odtrhávání mafie ODS od penězovodů, bude hůře. 

0 0
možnosti

Barry Goldwater

10. 4. 2011 0:01
Re: Zločiny pana Bárty

Pan Bárta se rád veřejně pasoval na bojovníka proti mafii, ale málo četl tu správnou literaturu, málo chodil na Shakespeara ;  tam jsou tyto metody, které jsou v tomto boji  používané, všechny popsány. V tuto chvíli se zdá, že svým neprofesionálním postupem, který tuto situaci vlastně umožnil, zneužil důvěru lidí, kteří mu věřili. Proboha, jak mohl věřit blondýně, vyškolené u Langera? Jak mohl věřit někomu, jako je Škárka?

Nebo Huml? Jak jim mohl předávat peníze v obálce a bez podpisu směnky? Dnes si už asi můžeme klást otázku, co dál po VeVerkách.

Vzpomínáte, jak se to zpívalo  v Šípkové růžence - „žádný princ už není, musíš tam jít sám“.

0 0
možnosti

Barry Goldwater

9. 4. 2011 23:59
Jak to chodí

Když poslanec Kořistka obvinil ODS, že se ho snažila podplatit. Klaus zpochybnil věrohodnost Kořistky.

A to přesto, že Kořistka neváhal jít na detektor lži, který prokázal, že mluví pravdu a druhá strana výpověď s detektorem lži odmítla. Vždyť i ten detektor lži je nevěrohodný.

Když pan Michálek zjistil, že lidé z ODS chystali ve zločinném spojení krádež půl miliardy státních peněz, Klaus zpochybnil věrohodnost Michálka.

Škárka je ovšem naprosto věrohodný. Madam Kočí, vyškolená u pana Langera a mající nadstandardní vztahy s lidmi z ODS a jednající za zády vedení svojí strany s Nečasem, je též věrohodná. Když deník Blesk objevil s předstihem, že s Kočí nebude vše v pořádku, řvali gauneři z ODS, že Blesk je nevěrohodný.  Nikdo si nevšiml, že to byl Blesk, který podivné vztahy Kočí s lidmi v ODS objevil dříve, než tzv. kvalitní tisk nebo dokonce ministr vnitra.

0 0
možnosti

Barry Goldwater

9. 4. 2011 23:59
Re: Jak to chodí

Nenalhávejme si, že zde jde o boj nějakých skupin. Toto je útok zločinné mafiánské organizace, které se někdo odvážil otevřeně postavit. Někdo ohrozil jejich dvacetiletý monopol na zlodějiny s „politickým krytím“.  Oni vždy utočí tak, aby nebylo poznat, odkud je úder veden.  Jediné, co můžete dělat, je sledujte pečlivě zprávy na netu, zaznamenávejte si je a pokuste si je analyzovat. A pamatujte si je. Elektronika je ve spojení s pamětí a analytickým mozkem je naše silná zbraň, jak poznali již někteří pánové v zahraničí a konec konců i u nás v minulých volbách. Ještě se z toho dodali. Ale ještě není všem dnům konec. Takoví Rusové musejí čekat, až Putin umře, nebo ho Medvěděv svrhne a potom budou muset čekat, až zemře Medvěděv. My ještě máme volby. Připravujte se na ně již teď.  Bratříčku… nadávky polykej a šetři silami, tato noc nebude krátká.

0 0
možnosti

Davido2

9. 4. 2011 23:06
Výborný článek

Moc dobrý článek.   R^   Je jen škoda, že většina lidí se tu pořád chová jako stádo oveček. Co dostanou pod nos, to sežerou....

0 0
možnosti

Stary Fafa

9. 4. 2011 20:30
Ciste technicka

Kdyby poslancum pujcky bez dokladu poskytoval pan Dalik nebo pan Tvrdik, tak to by taky bylo OK?

0 0
možnosti

kdo toho více nakecá

9. 4. 2011 21:47
Re: Ciste technicka

Čistě technická - role Dalíka a Tvrdíka se pravůbec nepodobala roli Bárty. Jinak všechny zajímá, jaký dostali Kočí a Škárka úkol. Na jakou zakázku měli hodit tunel, co?  JŠ

0 0
možnosti

iwwi

9. 4. 2011 19:10
karma

naprosto souhlasím. Naštval spoustu lidí, ČSSD, Skansku a pár lidí z ODS zainteresovaných v ŘSD. A Kočí se delší dobu aktivně schází s lidmi z ODS, to docela smrdí. A Škarka se také docela dlouho profiluje jinak, než VV. Jak jsem tuto stranu nemusela, tak jim tak nějak začínám fandit, takže u mě média (Kmenta) docílil aspíš opaku, než očekává od občanů. Totiž ty zlodějiny ostatních "starých" stran (vč.Top09) mě se..u víc, než všechny Bártovy pseudokauzy dohromady ;)

0 0
možnosti

Kvetuska55

9. 4. 2011 20:22
Re: karma

Bohužel, mají hodně dobře placených sociologů a ti jim jistě poradili, že do voleb mají spoustu času lidi zmanipulovat jiným směrem. Předpokládám, že už dnes se chystají kauzičky pro přístí volební guláš. Už jen při pomyšlení na  ten smrad se mi chce bl.... .

0 0
možnosti

Kvetuska55

9. 4. 2011 17:02
Zdravím,

Bude to tím, že my, odchovaní totalitním tiskem a televizí, nejdříve přemýšlíme, co se nám to novináři všechno snaží namluvit a komu to slouží. Dnešní generace, vyškolená převážně na sociálních sítích vystupuje na zdejších diskuzích radikálně, mnohdy aniž by četla článek, pod kterým reagují.Také je zde hodně lidí, kteří jsou frustrovaní vlastním neúspěchem a nebo nedosáhli takové úrovně, jak původně doufali. Proto se uchylují k radikálním myšlenkám (vyhnat romy,neplatit důchodce, odstranit Bártu...). Hledají tím toho "nepřítele", který za jejich neúspěch může. Pro média je pak snadné pořádat hony na osoby, strany, vlastně pokud se to bude hodit, tak na kohokoli z nás. Vzpomeňte paroubkiádu - je to stejné jako dnes. A jak říkala moje babička, "jestli se ti něco bude zdát podivné a nepochopitelné, podívej se, kudy z toho tečou peníze". Jak prosté. Pro mě je naprosto jasné, že pan Bárta šlápl na bábovičku silničářské lobby. Komu ještě, to nám asi novináři nenapíšou, mají jiné starosti.  

0 0
možnosti

adua

9. 4. 2011 18:02
Re: Zdravím,

SouhlasímR^

0 0
možnosti

duhacenzor2

9. 4. 2011 15:57
Komu Bárta

rozkopal bábovičky: ČSSD + Skanska, komu jinému. Zbavili se ho stejným způsobem jako Čunka, osvědčené postupy se nemění...

0 0
možnosti

kdo toho více nakecá

9. 4. 2011 16:20
Re: Komu Bárta

Hoši z ČSSD řvou opravdu velice silně ;-D JŠ

0 0
možnosti

kolda39

9. 4. 2011 15:31
Ono totiž

už jen to, že předal v hotovosti peníze v takové výši je samo od sebe trestný čin. To Vám nevadí, že se tímto činem vlastně přiklání k porušování zákonů?:-)

0 0
možnosti

joryk

9. 4. 2011 15:33
Re: Ono totiž

na to jste přišel kde? Přečtěte si trestní zákoník

0 0
možnosti

fiskfisk

9. 4. 2011 14:57
ceske ovce

       A ukazali hloupym ceskym ovcim, ktere na popravu vedli, ze nekdo planku v jejich ohrade vylomil... A ovce rozhorcene becely nestarajice se, kam je vlastne vedou...........[>-]Rv

0 0
možnosti

zberanek

9. 4. 2011 14:34
Karma

Pěkný článek, palec nahoru.  R^

0 0
možnosti

kdo toho více nakecá

9. 4. 2011 15:12
Re: Karma

díky, JŠ

0 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.