Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

lomihnát.

3. 2. 2012 15:32
Je zajímavé, že když nový důchodce,

dříve OSVČ, ale mnohdy i zaměstnanec, čeká na první důchod dlouhých několik měsíců, aniž by měl jiný příjem, nechává to všechny úplně v klidu.

Taky nás nechává v klidu, s jakým zpožděním zasílá OSSZ nemocenskou osobám SVČ nebo zaměstnancům "malých" podniků.

A to se jedná o pracující, kteří ten systém futrujou prachama.

A když se zpozdí výplata dávek o pár dní pro lidi, co stejně nemají nic jinýho na práci, než si pro ni dojít, má kdekdo vohromnou starost, jak je těm užitečným lidem ubližováno. Rv

0 0
možnosti
JP

zmije rohatá a ušatá

3. 2. 2012 16:02
Re: Je zajímavé, že když nový důchodce,

pardon - na důchod netřeba čekat, vyplácí se záloha, než se to spočítá, pak se důchod dorovná, aby to sedělo s výpočtem, konkrétní problémy s nemocenskou se ke mně na stůl či do PC ještě nedostaly, JŠ

0 0
možnosti
K

kuchl

3. 2. 2012 13:08
Chybička se vždycky vloudí

aneb kdo nic nedělá , nic nezkazí . Přeji méně nenávisti a více optimismu ...

0 0
možnosti
G

Gift

3. 2. 2012 15:52
Re: Chybička se vždycky vloudí

Raději mlčte,tím nic nezkazíte. Kdyby se vloudila jen chybička, tak by se doopravdy nic nestalo.

0 0
možnosti

Ghost Dog

3. 2. 2012 12:15
.. zamést si před vlastním prahem ..

.. vzpomenu události předešlé, tedy události po ustavení vlády ČR .. nejvíce připomínek, vyhrožování odstoupením a vyvoláváním konfliktů ve vládě měli na svědomí ministři za TOP 09 .. jejich hlavní útok mířil na VV, ne že by top taky byli zrovinka odborníci na slovo vzatí, ale ta intenzita útoků něco naznačovala ..

.. dnes se ukazuje, že máme ministra finanací, který by raději tvořil rozpočet pod kuratelou cizí mocnosti (sám to samozřejmě asi neumí), ministra ZAMINI, který umí tak akorát kdekoho pozurážet (o prospěch naší země se také nestará) a ministra práce asociálních věcí, který tvoří reformy pro své lobystické skupiny a vlastní selhání systémem padajícího exkrementu posílá dál ..

.. možná jediný ministr Jankovský tolik nezlobí, ono o něm není ani slyšet .. dělá vůbec něco?

.. recyklovaní politici z TOP 09 byl velmi špatný tah voličů, kteří uvěřili (a teď dobře jim tak), ale proč to mají odnášet všichni ostatní?

0 0
možnosti
K

kuchl

3. 2. 2012 12:58
Re: .. zamést si před vlastním prahem ..

Protože si to zaslouží !:-P

0 0
možnosti
JV

jafava

3. 2. 2012 11:41
Propuštění těch dvou vedoucích pracovníků chápu, protože

byli za tuto část resortu zodpovědni.

Otázkou je, zda by bylo na místě, aby v takové situaci ministr odstoupil a vzal selhání odborných pracovníků na sebe, jako vlastní chybu při výběru vedoucích pracovníků na takto důležité pozice.

Že je potřeba větší kontrola na vyplácení peněz z veřejných rozpočtů, o tom snad není pochyb a nemělo by se to týkat pouze podpor v nezaměstnanosti a sociálních dávek. O tom, že selhali odborní vedoucí pracovníci, řediteli jednotlivých úřadů práce počínaje, o tom snad také nikdo nepochybuje. Odpracovat jejich neschopnost ale museli ti "mravenečkové" u přepážek, kteří jsou z nich nejhůře placeni a od klientů se málokdy dočkají vlídného slova.

Pochopitelně, dravá média si na situaci smlsla a mlsají i nadále, když popisují zoufalé situace chudých matek s dětmi, na které se v kostelích pořádají sbírky základních potravin. To hned čtenáři naskočí v mysli obrázek afrických dětí s hladem nafouklými bříšky a hejny much okolo očí. Jenže naši "hladoví" jsou jiní.

0 0
možnosti
SN

kuča

2. 2. 2012 18:34
Je to do sebe zahleděný........

:-)........vůči sobě nepřipouštějící jakoukoliv kritiku, bezohledný asociál ! Všichni kolem něj jsou zřejmě blbí, jen on má pravdu, tu nejpravdovatější ! Pro Vás ! R^R^R^

6 0
možnosti

blecha v psím kožichu

2. 2. 2012 19:18
Re: Je to do sebe zahleděný........

dík :-) JŠ

0 0
možnosti
S

seelen

2. 2. 2012 18:14
Karma

R^

0 0
možnosti

blecha v psím kožichu

2. 2. 2012 19:18
Re: Karma

dík :-) JŠ

0 0
možnosti
V

viet

2. 2. 2012 18:04
a koho,

A koho ještě překvapuje, že Drábek je dareba?;-€

3 0
možnosti
N

NewDorianGray

2. 2. 2012 18:01
Bohužel, z vašeho blogu přímo čiší zaujatost.

Ano, jde o velký malér a Drábek by proto dle mého měl odstoupit. Důvodem pro odstoupení ale není jeho selhání při zavádění software, důvodem je špatný výběr přímých podřízených. Podřízených, kteří měli na starosti právě jeho  zavedení.

A že víte z televize o chybách, které systém má? Ti odřízení měli ty chyby řešit ještě před jeho spuštěním. Tehdy byl čas o nich zpravit ministra. Pokud si to přečetl z novin jako vy, je to pozdě.

Takže vaše výroky o "podlém" kroku ministra jsou, odpusťte to slovo, hloupé.

Jak bych postupoval na jeho místě já? Odpovědné pracovníky bych na hodinu vyrazil. Pak, protože jsem odpovědný za jejich výběr, bych asi odstoupil.

2 0
možnosti
F

fryč

2. 2. 2012 18:14
Re: Bohužel, z vašeho blogu přímo čiší zaujatost.

Nevím, Doriane, ale zdá se mi, že vám zcela unikl sled události. To nemluvím o žvatlání pana ministra.

6 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.