Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

Gašpo_3

16. 1. 2012 8:21
Pokiaľ je to tak ako píšete

potom VV asi nepoznajú hranice pre svoj diletantizmus. Myslel som že zúfalý tlčhuba-amatér je len John, po návrhu Peake nového úradu, vraj na kontrolu financovania partají, som začal meniť názor a teraz vidím, že sa jedná v podstate o elitný klub diletantov.

"Zalíbit" sa verejnosti tak, že sa chytím populárnej témy, aby som hneď na to stiahol vocas a defakto priznal, že miesto vo funkcii mi je doležitejšie, to chce fakt poriadny prievan v palici.;-D;-D;-D

2 0
možnosti

jrc

15. 1. 2012 21:15
VV jsou žabáci,

kteří vlezli do této dinosauří vlády a v podstatě jsou neschopnými služebníky sloužícími k prosazování špinavé politiky ODS a TOP 09.

Jejich současné jednání se řídí spíše zájmy o udržení vlády, aby nepřišli o příjmy, které vstupem do vlády a parlamentu získali.

Ubožáci, kteří již ztratili budoucnost.

Po své vlastní zásluze! !!R^

0 0
možnosti

jrc

15. 1. 2012 20:57
VV jsou žabáci,

0 0
možnosti
PH

Azbestus

15. 1. 2012 21:54
Re: VV jsou žabáci,

a...co vy si predstavujete pod takým slovom-žabáci?:-)

0 0
možnosti
PH

petrph

15. 1. 2012 17:35
být občanem

Tak si do stejného záznamníčku zapíšu i název TOP09.protože takto pojat  taktika VV jaksi nedává smysl-napřed vyvolat ostrý protest k restitucím - a pak od něj rychle a bezcharakterně ustoupit. Že si takto spíš pohorší, bylo nabílední

Ale zkusme se na to podívat z druhé strany - VV jakožto koaliční vládní strana se pokusila otevřít závažný problém - a očekávala že s ní ostatní koaliční strany budou o tomto problému jednat a společně  ho řešit. A místo toho se jí dostalo hrozeb vyhození ministrů VV z vlády. Takže snad doufejme že o takové demokratické politiky, jaké má v čele TOP09 ve volbách moc zájem nebude...

0 0
možnosti
JP

JaromírP.

15. 1. 2012 17:46
Re: být občanem

Obávám se, že nemáte pravdu. Lidé politiku zase až tolik nesledují.  VV věděly, že pro Nečase a Kalouska jsou církevní restituce bodem číslo 1 jejich vládnutí a udělají COKOLIV, aby restituce prosadily. I za cenu pádu vlády. Kdyby VV nechaly Kalouska s Nečasem, aby vládu položili, veškeré sympatie by byly na straně Véčkařů, protože většina národa je proti církevním restitucím. Tímto by si Véčkaři v následujících volbách hodně pomohli, ale takto se totálně zesměšnili a nikdo je volit nebude.

1 0
možnosti
JP

JaromírP.

15. 1. 2012 17:35
Zásadně nesouhlasím

Pokud by se VV postavily proti církevním restitucím a Nečas s Kalouskem shodili vládu, tak veškerá vina by padla na ně. VV by potom získaly sympatie mnoha odpůrců restitucí a je docela možné, že v následujících volbách by uspěly.

Takto se VV totálně zesměšnily, odpadly zbytky jejich příznivců a v dalších volbách již nemají šanci.

1 0
možnosti
ZK

SID09

15. 1. 2012 20:38
Re: Zásadně nesouhlasím

Ano veverky se zesměšnily, protože Džon a Bárta si vymysleli tento prapodivný způsob restituce už před volbami. Chtěli vrátit pouze nemovitosti a finanční odškodnění chtěli odsunout na pozdější dobu s tím, že církve možná časem vyměknou.  Tady se evidentně nedohodli s koaličními partnery a hodily do placu vějičku, na kterou si mysleli, že přilákají zájem budoucích voličů. Škaredě se přepočítali a koaliční partneři rozpoutali hysterii, jako vždy.

Veverky jsou prakticky odepsané, ale na druhé straně zase toho až tak moc ve svých rezortech nepokazili. Pominu-li kauzu zaprodaných poslanců, tak na ministerstvech zejména dopravy a školství je vidět posun k lepšímu, dokonce i vnitro se  taky  kousek posunulo, ale tam by to chtělo mnohem víc odvahy.  Reginální rozvoj mi však zůstává dokonale utajen. !!

0 0
možnosti
DVK

Deratizátor vulgo Krysařík

15. 1. 2012 14:58
Prosím vás, on jim ještě ten tyjátr někdo žere?

Z vašeho blogu se zdá, že ještě někdo ano.:-/

1 0
možnosti

turbosurf

15. 1. 2012 15:07
Re: Prosím vás, on jim ještě ten tyjátr někdo žere?

Že bych byla jediná? ;-D JŠ

0 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3035x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.