Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Barkynson

1. 6. 2011 2:11
karma..

R^R^

0 0
možnosti

kdo toho více nakecá

1. 6. 2011 14:00
Re: karma..

díky, JŠ

0 0
možnosti

názorový melírek

31. 5. 2011 19:20
dovolím si něco dodat

Když zahoří seník nebo spadne kůň do studny v nějaké Kotěhůlce, přijedou hasiči fofremj a problém vyřeší také fofremj, to jen na okraj, až zase půjde řeč o platech pro hasiče a policajty. A novou techniku dostanou spíše policajti nežli ti hasiči, naposledy dostali policajti i silná a rychlá auta, tož tak. JŠ

0 0
možnosti
MM

venenum

31. 5. 2011 20:51
Re: dovolím si něco dodat

hasiči musejí do dvou minut vyjet ze základny a v Praze musejí začít zasahovat na místě nejpozději do 15 minut.

Srovnáme-li to s akčností policie na R 10, nezbývá než hořce zaplakat.

Když jsme tomu šílenci uhýbali nedaleko Boleslavi, celá posádka vozu si myslela, že na ni najel nedaleko, takže jsme policii omlouvali a diskutovali o tom, jak je asi těžké ho na té R-10 najít, když nemá ve vzduchu vrtulník.

Nové zprávy mě ovšem přesvědčily, že si žádné pochopení nezasloužila.

Mohli jsme být všichni mrtví, chybělo jen pár centimetrů... ;-€

0 0
možnosti
L

laduk

31. 5. 2011 17:41
hm...

Podle níže diskutujících nemohli policajti dělat nic ale tito diskutéři jsou ovlivněni tím, že se nic nestalo. V případě 10 mrtvých by to nicnedělání vypadalo jinak. Podle mne je to zázrak, že se nikomu nic nestalo.

0 0
možnosti
JK

J.K.S

31. 5. 2011 15:56
Jak to měli řešit?

Neumím si představit, co mohli policajti udělat, když ten cvok vjel do protisměru. I kdyby měli víc peněz. Nějaký superrychlý vrtulník se supersilným magnetem, naletět nad něho a vyloupnout ho ze silnice? Možná snad zavolat supermana. Jak co nejrychleji zabránit ostatním, aby tam nevjížděli nebo jak je přinutit, aby se někam ztratili? No, nic, jsem jen prostá žena, ne běžný český kibic, který nejlépe ví, jak mají svoji práci dělat ti druzí.

0 0
možnosti
DN

risco

31. 5. 2011 15:57
Re: Jak to měli řešit?

Tak nějak to vidím také. Možná by nebylo od věci angažovat Simíra ;-);-D

0 0
možnosti
DN

risco

31. 5. 2011 15:16
řešit

pro a proti Vašeho "příspěvku" nemá smysl. Je to na dlouhou diskusi. Obula jste se do policistů a přitom nezazněl žádný pádný argument co, jak a proč. Stačí znát počty, základy fyziky a být trochu zkušeným řidičem a každý může po logické analýze dospět k závěrům, že v tomto případě toho moc (rychle a efektivně) udělat nešlo. Dle Vašeho blogu jsem Vás měl za inteligentního jedince, ale teď přibylo pár mínusových bodů.

0 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3035x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.