Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

Hug0

18. 3. 2012 19:11
hmm..

vi nekdo, jak je to psano v zakone - neco o tom, ze se nesmi v mediich zverejnovat oblicej nezletilich obeti trestneho cinu?!

nebo je mozno se souhlasem zakonnych zastupcu?

nebo Natalka neni obeti trestneho cinu?

vi nekdo jak to je a proc je oblicej Natalie Sivakove medii dokola zobrazovan?

0 0
možnosti
JV

Myš Lenka

18. 3. 2012 19:54
Re: hmm..

Nevím, že by dali rodiče (zákonní zástupci) k jeho uveřejňování souhlas?

0 0
možnosti
K

kion121

17. 3. 2012 22:08
Mluvíte mi z duše!

R^

5 0
možnosti
O

OliveraKatarina

17. 3. 2012 9:42
Bylo by zajímavé udělat rodokmen Kudrík -Sivákovské dynastie

Stačilo by  úplně jen  přepisovat  trestní rejstříky.......;-D;-D;-)  To by byla studijka !:-P

3 0
možnosti
O

OliveraKatarina

17. 3. 2012 9:35
Kde vlastně pracuje ten "fachman" Kudrík ?

Že opět nemůže sehnat práci  odpovídající jeho "kvalifikaci" !?;-D:-PRvRvRv

4 0
možnosti
O

OliveraKatarina

17. 3. 2012 9:53
Re: Kde vlastně pracuje ten

assco, kde jsi se svými  jednoprocentními argumenty a názory ?;-(:-P

1 0
možnosti
TP

assco

17. 3. 2012 9:26
když se podívám jací lidé a jaké názory se tu

slézají, myslím, že to zcela odpovídá úrovni toho blogu ergo úrovni pisatelky. Co naplat stará moudra, dobrá moudra. Třeba vrána k vráně...

2 0
možnosti
S

stedrik

17. 3. 2012 9:29
Re: když se podívám jací lidé a jaké názory se tu

nejvíc příspěvků tu máš ty. ;-D;-D

4 0
možnosti
O

OliveraKatarina

17. 3. 2012 8:08
Skvěle popsaná realita !

Dík autorce !!!R^R^R^ 

Sivákové a Kudríkovi RvRvRv:-P

6 0
možnosti
TP

assco

17. 3. 2012 8:17
Re: Skvěle popsaná realita !

takže podle vás je správné vyčítat někomu, komu dluží skoro 8.000.000, že dluží 25.000 a to je doklad jeho nezodpovědnosti ANO/NE ?

1 0
možnosti
W

wrangler

17. 3. 2012 7:41
Karma!

Tleskám!R^R^R^

5 0
možnosti
TP

assco

17. 3. 2012 7:20
Alespon muzte tvrdit, ze vase clanky vsechny zaujmou

Jsem tu zas... Asi posledni glosa. V tom Vasem mravoucnem blogu chybi jakakoli zminka o tom, ze pravomocne odsouzeni jim dluzi (Natalce i rodicum) nejakych 7.900.000 korun. Pro Vase pouceni to je titul, ktery by mohla predat exekutorovi a vest exekuci na ty kdo opravdu zavinili stav Natalky, coz konstatoval soud. Ale nepreda. nedostala by totiz nic. Ja myslim, ze i kdyby dostala jen 10% z te castky, vubec nic bychom o ni neslyseli. Nijak se nepozastavujete nad tim, ze spolecnost necha na prycne ve vezeni lezet ty kdo majit to cele na svedomi a jeste jim pobyt ve vezeni plati a nenuti je pracovat, aby dluh uhradili. Co vic. Kdyz budou takto lezet dalsich 5 let a vyhlasi osobni bankrot dluh pomine. Natalka tu ale bude dal. Z desitek plastickych operaci budou mozna stovky a ucet za tu lecbu zase nikdo neuhradi, protoze hosi ve vezeni lezi na prycnach... Mame spatne zakony. Nechrani obeti trestnych cinu! Ale co povazuji za mnohem zrudnejsi, je pak nekomu koho pravo stat neochranil, vycitat banalitu za 24.000. Musim konstatovat, ze bud vam toto vubec nedoslo, protoze jste ve veci citove angazovana a opravdu vam "zalezi na Natalce" pak mate moznost se omluvit. Trvate-li vsak na tom co jste napsala povazuji vas za skutecne ohavneho cloveka a nevynecham prilezitost Vam to pripomenout. Budu Vase svedomi, kdyz uz jej postradate.

4 0
možnosti
TH

Gmurr

17. 3. 2012 7:29
Re: Alespon muzte tvrdit, ze vase clanky vsechny zaujmou

R^Ja se pridam z Romea.cz. Rovnez muzu podepsat.

"Pomsta stupidních deprivovaných hovad

Díky mediální štvanici se opět mohla vynořit na denní světlo „stupidní deprivovaná hovada,“ jak určitý typ lidí správně pojmenoval Ivo Svoboda, soudní znalec na extremismus.

Na rodině se mstí různí omezenci, kteří se na svět dívají nenávistným okem, zvláště, jde-li o Romy. Lidé, kteří obdivují rasistické žháře, kterým je trnem v oku výše jejich trestů, lidé, kteří nesnášejí soužití lidí různých kultur či jakoukoli jinou odlišnost, lidé, kteří bojují proti u nás téměř neexistující politické korektnosti, ale kterým jde ve skutečnosti o posunutí hranic obyčejné lidské slušnosti směrem k jejich patologickému vidění světa.

Nemá smysl vyjmenovávat všechny články a názory z „diskusí“, které se zalykají nenávistí a rasismem, s tím se každý může během chvíle seznámit pomocí vyhledavače."

1 0
možnosti
AB

Andrea B.

17. 3. 2012 6:48
A co bude priste ?

Minuly clanek matka postizeneho ditete, tento clanek matka ditete, kteremu se kdosi rozhodl znicit zivot, protoze nema tu spravnou etnicitu... Tak co priste ?! Mohla byste treba mohla rozebrat situaci rodicu mrtvych a zranenych deti z belgickeho autobusu... Jaka je jejich financni situace, jsou vsichni zamestnani, popripade pokud nejsou kolik berou podporu (a samozrejme i nejaka " hodnotna" srovnani) jestli je ci neni na ne vedena exekuce, jestli se nekteri psychicky zhroutili, jestli u toho mohli pracovat, atd..... Kdosi tu v diskuzi, zminil karmu.. Vy evidentne vnimate jen karmu u blogu... Karma je vsak neco, co Vas v budoucnosti muze dost prekvapit....

3 0
možnosti
TP

assco

16. 3. 2012 23:55
Milá JŠ

Nakonec jsem se ještě vrátil protože jsem si přečetl článek na Romee kam moc nechodím ale chtěl jsem vědět co tu kritizujete. Jeho argument je příznačný a čistý. V ČR probíhá ročně nějakých 950.000 exekucí a všechny mají podobné příběhy a příčiny. Přesto jste si dala tu práci aby jste v podstatě banální exekuci povýšila na ukázku nezodpovědnosti a nesvéprávnosti matky Natálky. Podle důvodů které píšete je ale nesvéprávný každý proti komu je vedena exekuce. Někdo tu psal, že jsou na tom jiní stejně jako Natálka. Jsou na tom (moc jich nebude) i hůř. I na postižené jsou vedeny exekuce, a nenašel jsem jediný, ani jeden blog o tom jak matka bílého kluka který je těžce postižen je nesvéprávná a zvýhodněná protože když jí ukradli speciální auto měla vrátit městu dotaci, ale nebyla pojištěna. Město jí pak tu platbu tuším prominulo formou daru a lidé se složili na auto nové. Co jiného je váš blog než rasizmus? A ten článek na Romee bych klidně podepsal.

5 0
možnosti
TH

Gmurr

17. 3. 2012 7:24
Re: Milá JŠ

R^

Exekuci je tady rocne uz temer milion. Tento blog nechapu. Ale zrejme musel byt napsan.

1 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.