Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P9

pavel 99

12. 11. 2011 19:12
No v prvé řadě bych se zeptal

co to je "nedoložený majetek"? Je Srbovo údajné dědictví v krabici od bot "doložené" nebo "nedoložené"? Grossova údajná investiční genialita je "doložená" nebo "nedoložená"? A další a další příklady by člověk nalezl.

0 0
možnosti
K

kram.bigbloger.lidovky.cz

12. 11. 2011 19:03
.

c] Nevsimat si, takhle se vyresily naprosto vsechny kauzy co kdy v Kocourkove probehly. At uz to je Mr. Bem (nominovan za Open Card Blanka), Mr. Gross (nominovan za smenku co shorela a nahle nalezeni milionu na elektrarnu), Mr. Dalik (nominovan za velke zasluhy behem vlad Topolanka), Mr. Koucourek (novimovan za odklon 16 mega), Mr Roman (nominovan za neutuchajici zasluhy v budovani CEZka)....apod. Ten seznam by byl jeste velmi dlouhy, kazdopadne cena uz byla davno udelena i kocourkovina za chvli zmizi a jen ji nahradi novi borci, tady dalsi fajn kandidat opet z modre staje http://davidlacko.blog.idnes.cz/c/228478/Misto-Koucourka-Stanjuru-Aneb-z-blata-do-louze.html

0 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3035x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.