Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

strycek-Joe spol. s r.o.

8. 6. 2011 13:53
Nechápu

paní Šimonová, Vy nechcete vládu, kterou jste si sama zvolila ?

0 0
možnosti
1

1absolutus

8. 6. 2011 13:13
Takové krásné články

a vy je dáváte do "soukromých". Proč je nedáte přečíst čtenářům? Není to škoda?

0 0
možnosti
1

1absolutus

8. 6. 2011 12:20
Bez komunistů a doktorů

a levice je to fakt těžké psaní. Kde jsou ty doby, kdy se psali dva články denně a nadšená klaka tleskala, diskutovala a karmovala. Přeci nebudete střílet do vlastních, které jste tak nadšeně volili! Teď si musíme vystačit s jedním článkem na dlouhou dobu a chudou karmou. Všichni si musíme utahovat opasky.;-D

0 0
možnosti

turbosurf

8. 6. 2011 12:36
Re: Bez komunistů a doktorů

Nemáte trochu problém s komunikací se svým okolím? JŠ

0 0
možnosti
CC

cekon

8. 6. 2011 11:14
Co by měla česká vláda udělat?

Být vládou ČR. Zatím je vládou korupce, privátních penzijních fondů, kmotrů, kamarádíčků. Vemte si např. onu penzijní nereformu. Dvakrát nechali věci spočítat panu Bezděkovi, jako by v ČR býl sám, kdo umí sečíst a násobit. Dvakrát se stejným výsledkem a divíte se?. Já ne. Stačí se podívat na jeho angažmá: Aegon Pojišťovna a Aegon Penzijní fond (v České republice). Že by to spočítal proti svým zájmům? Vláda neutrousila ani jedno slovo o podpoře rodin, tak aby se rodilo více dětí. Naopak stále jen straší a straší vymřením.... Prostě je nutné nahnat lidi do penzijních fondů, zvýšit DPH a plati majitelům jejich štěstí. Vypráskat všechny ty Nečase, Kalousky, Johny ....Nic jiného si nezasloží.

0 0
možnosti
TJ

třešeň japonská

8. 6. 2011 11:34
Re: Co by měla česká vláda udělat?

a pak ty fondy pěkně znárodnit, jako umí pan ministr Heger

0 0
možnosti
JA

pefben2

8. 6. 2011 11:06
Co chtějí lidé! :-)

Je to jasné: nulové daně, dopravu zadarmo, zdravotnictví zadarmo skvělou, vždy přítomnou policii, která ovšem nepokutuje, jezdit po silnici ožralí neomezenou rychlostí, vzít si z majetku druhého, co je napadne, žádné úřadování, všichni se na ně musí usmívat, ...... Nablinkal jsem co mne napadalo. A vážně: myslíte si, že má smysl se ptát lidí touto formou, co chtějí od vlády? Ach jo....

0 0
možnosti
MF

FenyAMG

8. 6. 2011 11:14
Re: Co chtějí lidé! :-)

Lidé chtějí ideální stát, který neexistuje!

0 0
možnosti
AP

AntonínP

8. 6. 2011 10:59
Promiňte, brečíte

Vláda tu není od toho, aby dělala, co chtějí lidi, ale aby zpravovala zemi(teď neřeším, jestli to dělá dobře nebo špatně)¨a od toho se vše odvíjí

1. nechápu, jaká je korelace mezi čerpáním evropských fondů a výší (dle vás níží) mezd a jak evropské fondy mzdy snižují.

2. " nechá domácí firmy, ať se samy škorpí s představiteli EU o jména svých výrobků, ... - jak byste křičela, kdyby to stát soukromým firmám platil a opět používala "speciálně a pečlivě vybrané firmy podle klíče, kterému jen ti povolaní rozumějí"

3. Mohu se zeptat, který majetek nechala tato vláda propadnout v zahraničí?

Jak může vláda (nemůže) zamezit vyvádění zisků do daňových rájů? Víte vůbec, co je to být špatně placený, resp. jak by vypadal dobře placený občan? Šlechtění společnosti - doporučuji zkusit Kubu či Severní Koreu - žádná smečka, žádní bohatí, všichni šťastní a kolektivně budující. Začněte makat a snad ani jedno z těch témat, které nastiňujete, Vás trápit nebude.

0 0
možnosti
DP

Daniel P.

8. 6. 2011 11:01
Re: Promiňte, brečíte

Gratuluji, jste dobrým poddaným.

0 0
možnosti
F

fryč

8. 6. 2011 10:57
Paní autorko

dobře napsáno/je mi úplně jedno jestli a kdo Vám to nakukal/:-)

0 0
možnosti
N

Nero

8. 6. 2011 10:49
Kdysi jste psávala dobře

Dnes jen rozpatláváte co Vám novináři nakukali.

Smutné.

0 0
možnosti
ZST

zasměj se tomu

8. 6. 2011 11:02
Re: Kdysi jste psávala dobře

a ty máš informace přímo od vykuků klause, kalouska či nečase ?

tak něco zapatlej od vypatlanců bárty, johna, tluchoře s bendou či jakla s tím exotem z hradu co není z opice a a má bin ladina jako postavičku z disneylandu   

0 0
možnosti
PR

pá_ja

8. 6. 2011 10:47
Co

by většina lidí v tomhle státě chtěla?

Socialisticky pracovat a kapitalisticky žít, chodit do práce maximálně obden, pracovat jeden den z toho, vydělávat prachy takový, aby měly baráky s bazénem, dvě auta a na dovolenou minimálně 5 x ročně k moři. Bezplatné zdravotnictví, soudnictví, dopravu, levné potraviny a elektroniku, půjčky bez úroků a splácení.

Aby měli všichni stejně a hodně a když málo, tak taky všichni!

0 0
možnosti
JR

Jan Ruzicka

8. 6. 2011 10:46
Vím přesně,

co bych chtěl, aby tahle vláda udělala...ne, to se nedá napsat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3035x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.