Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PA

Pepan A2

1. 9. 2011 18:29
Psala jste, že tímto krokem pan Drábek likviduje

část práce oněch úřadů. Jakou práci, prosím, máte na mysli. Bydlím v Ostravě, což je region s poměrně vysokou nezaměstnaností. Mezi mými známými je celá řada těch, kteří byli, či jsou nezaměstnaní a žádnému z nich úřad práce zaměstnání nikdy nesehnal. Dokonce moje manželka zažila, že ji slepice z ÚP poslala na výběrovku do Bohumína v pondělí, ovšem drobný problém byl v tom, že to výběrové řízení se konalo ve středu. Když se moje paní vrátila, tak jí dotyčná bez omluvy oznámila, že to nevadí, že tam pojede ve střdu znova. Takže pokud tohle nazýváte prací, tak ať Drábek všechny pracáky zruší a ty dotyčné povyhazuje, protože jsou i zadarmo drazí.

1 0
možnosti
SN

kuča

1. 9. 2011 13:17
Pěkné.......!

:-).......podívám se na fotku....psychopat jak vyšitej ! Jako prvního poradce vlády je třeba zaměstnat doktora Chocholouška! Stále častěji slyším: Zlatí komunisti !

R^R^R^

2 0
možnosti
VH

Stará kára

1. 9. 2011 13:49
Re: Pěkné.......!

Proč Chocholouška?? Stačí zaměstnat vás. Vy se jen podíváte na fotku, ......

2 0
možnosti
VH

Stará kára

1. 9. 2011 12:16
No

Spočítala jste, kolik ten úrok skutečně   vynese? Bude (řekněme) pro čtyři agentury. Ať se budou flákat sebevíc, nějaké náklady přece jen budou mít. Takže mně na to tunelování vychází tak  miliónek. Pro ten zase nikdo nebude dělat tak rozsáhlou reorganizaci.

Na druhé straně si dovedu představit, jak agentury reálně tlačí nezaměstnané k přijetí nelukrativních míst. x-krát 5 tisíc už za to stojí.

0 0
možnosti

blecha v psím kožichu

1. 9. 2011 12:28
Re: No

ten úrok je skutečně jen malinkatá domů, tohle je business o větším objemu, ale pokud si to agentura propojí s investováním, pak za 5 měsíců nahodit 100 % zisku je možné, pak se jistina vrátí a nic se neděje, zisk je doma, nebo lépe a radostněji namísto vrátky jistiny se naberou další nezaměstnaní, třeba ti, co se je podařilo zaměstnat před rokem, ale už jsou zase na suchu ;-D JŠ

0 0
možnosti
PK

ror

1. 9. 2011 11:06
Tleskám

ale bohužel, Drábek není v této vládě jediný - a zaplatíme to my všichni! Chtělo by to po 20 letech opět 17. listopad - takto jsme si to nepředstavovali, když jsme zvonili klíčema (není divu, že si čím dál více lidí říká: zlatý socík...)R^R^R^

1 0
možnosti
K

kubelda

1. 9. 2011 11:03
karma

klientelismus, korupce, tunelování, je to od hlavy, až po posledního radního, ale na úkor ztrápených lidí, nezaměstnaných, důchodců, postižených se chtít dostat k prachům, přes zakázky na karty, výběr agentur to je hyenismus nejhrubšího zrna

1 0
možnosti

petr66

1. 9. 2011 10:58
Nejen za vola,

za darebáka, ale za ty prachy;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.