Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Barry Goldwater

31. 3. 2012 12:48
Kdyby pan Smetana krslil obrvené kosočtverce na dveře

šlo by zajisté o něco jiného. Ale on tak nečinil.

Když dva dělají totéž, nemusí to být vždy totéž. Archeolog i vylupovač hrobů dělají v podstatě totéž. Rozdíl mezi nimi je v úmyslech.

0 0
možnosti

zmije rohatá a ušatá

31. 3. 2012 13:19
Re: Kdyby pan Smetana krslil obrvené kosočtverce na dveře

To bylo velmi pěkně řečeno. Nicméně trvám na tom, že čmárání po billboardech je vyslovení svého politického názoru na úrovni chovance ústavu pro choromyslné nebo pětiletého děcka. Politický názor lze na příklad prezentovat v diskuzi pod články, v blogu, založením občanského sdružení, politické strany, peticemi, .... je toho dost, co by vypadalo a právní řád to respektuje, ba co více - společnost to respektuje. Pan Smetana se mohl odvolívat a dovolávat, nebo přijmout trest a pak před ním neprchnout "za dědovu stodolu" jak malej jarda. Měl vzít tedy těch 100 hodin veřejně prspěšných prací, když už teda se neodvolal. JŠ

0 0
možnosti

Barry Goldwater

31. 3. 2012 12:45
Nasaďte si brýle, tepete vedle

Čin pana Smetany byl ryze politický, neměl se před soudem vůbec objevit. Žalovala ho ODS za způsobenopu škodu.

Smetana prohrál soud s ODS, byl odsouzen k náhradě škody a tuto škodu zaplatil. K tomu ale Smetana ještě dostal trest veřejných prací. Tento trest ale ODS ve své žalobě vůbec nepožadovala. To už byla nadbytečná horlivost modré soudkyně Langerové, která zaměňuje soukromý spor mezi ODS a Smetanou za spor mezi státem a Smetanou.

Pokud paní Langerové nevidí na tom, že to soudila ona nic divného, měl by jí to někdo vysvětlit. To moc chytré nebylo.

0 0
možnosti

sedici

30. 3. 2012 19:09
Uz to tu nekde bylo.

Proc si nevytiskl vlastni plakaty, nepronajal plochu na jejich vylepeni a ty pak nepomaloval?? Pak by byl v pripade odsouzeni mucednik. Takhle je to pouze prerostly pubertak, ktery trucuje jak male decko.

0 0
možnosti

AlesPresler

30. 3. 2012 19:40
Re: Uz to tu nekde bylo.

Jasně, i ten Jan Hus trucoval, kdyby odvolal svá tvrzení, nikdy by nebyl upálen. Ten chlap jde dobrovolně do krimu, ale to ta tvoje hlava nebere! Stojí si prostě na svém a myslíš si, že se tam těší? Proč Šimonová nevzpomene místo sprejerů ten přemalovaný tank na Smíchově? To stálo mnohem víc peněz, pak ho ještě jednou přetřeli poslanci. Inu, ale ty, sedící, jsem nad věcí a obrovskej hrdina! Asi jako Šimonová...

0 0
možnosti

AlesPresler

30. 3. 2012 18:59
Argument hodný Šimonové!

Ta paní žije kdesi ve vzduchoprázdnu (no je to takové divné město s divnými lidmi). Srovnávat počmárané plakáty (a že jich denně vidím spoustu a to nejsou ani plakáty politické) se sprejerstvím na vlastních dveřích je jaksi mimo mísu. Mohla by to vzít ale důkladněji: Třeba kdyby před tím plakátem stálo malé dítě, tak by mu snad Smetana přimaloval tykadýlka přímo na hlavičku. A jak k tomu, takové nebohé dítě, přijde?! A co kdyby tam seděl invalida na vozíku? Šimonová, bože, jak hluboko jste klesla!

0 0
možnosti

AlesPresler

30. 3. 2012 19:04
Re: Argument hodný Šimonové!

A sakra! Sotva jsem to dopsal, spadl článek do soukromých. Šimonka zřejmě usoudila, že tudy cesta nevede a díky reakcím ho raději stáhla!

0 0
možnosti

svarcz

30. 3. 2012 18:56
proč tam nemáte karmu???? Tedy alespoň takto.....

R^R^R^R^R^R^R^

0 0
možnosti

Gift

30. 3. 2012 18:55
Vaše problémy, a Rotchildovy peníze, to bych chtěl mít.

Paní Šimonová, přečtěte si raději toto, a přejdou vás roupy. http://zpravy.idnes.cz/podle-euro-cz-mel-janousek-kontakty-na-bis-fij-/domaci.aspx?c=A120330_182727_domaci_js

0 0
možnosti

To-nejsem-ja

30. 3. 2012 18:54
Ježiš to je demagogie

Za prvé plakát (jehož trvanlivost je pár dnů) není omítka nebo dveře do domu. Za druhé pan smetana škodu zaplatil. Protestuje proti dalšímu trestání což je vážně směšný.

0 0
možnosti

cvlad

30. 3. 2012 18:53
Jen drobnost.

až budu mít za sebou jako politik tolik podvodů na voličích, tolik nesplněných slibů,provalených zlodějin a dalších věcí který normální slušný člověk nedělá tak mě vůbec nebude divné že mám tykadel plnou fasádu a ne jenom dveře.Já se toho pána vůbec nechci zastávat ale tu jeho naštvanost a odpor plně chápu.

0 0
možnosti

cvlad

30. 3. 2012 18:55
Re: Jen drobnost.

jinak vaše články si rád přečtu ale tohle se Vám podle mého moc nepovedlo.

0 0
možnosti

J.K.S

30. 3. 2012 18:46
Dveře a plakát

se k sobě mají jako nebe a dudy. Plakát je záležitost dočasná. Správně by měly být politické strany pokutovány za to, že obličeje jejich kandidátů hyzdí naše města ještě dva roky po volbách. Jak bylo tisíckrát řečeno, pan Smetana pomaloval plakáty všech parlamentních stran, jen představitelé ODS v Olomouci projevili neskutečnou malost a ubohost a žalovali ho. Paroubkovi přimalovávali hitlerovský knírek, na jednom z plakátů ODS byl Nečas div ne se svatozáří (s pitomým svatouškovským úsměvem) konfrontován s deformovanou podobiznou Paroubka. A žaloval je Paroubek? Ne, nebyl tak trapně ubohý jako olomoucká ODS. (Bohudík po vyhraných volbách byl odsunut do kouta, ale to sem teď nepatří).

0 0
možnosti

zmije rohatá a ušatá

30. 3. 2012 18:49
Re: Dveře a plakát

tak třeba že by vám kabát nasprejovali - ten koupíte nový dříve než dveře ;-D

0 0
možnosti

tbolt007

30. 3. 2012 18:44
Jedna stylová písnička

K celé kauze se snad hodí pouze dodat: http://www.youtube.com/watch?v=Hllk21wloMo

0 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.