Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

zab5

21. 2. 2012 8:03
Ještě jednu mez přesáhl

Ještě žádný ministr neudělal ze svého společníka 1. náměska

0 0
možnosti
JK

Josef Kobylka

20. 2. 2012 17:18
Autorko, Vy pobíráte nějaké dávky nebo jste sui pouze

přečetla noviny nebo poslouchala rozhlas či viděla v televizi a tak našla příležitost si od plic zanadávat. Nechtěl bych být Vaším manželem. :-):-):-):-):-)

0 0
možnosti
J

jajajajajajajajajajajajajajajaja

20. 2. 2012 17:21
Re: Autorko, Vy pobíráte nějaké dávky nebo jste sui pouze

JSEM ČETL ŽE JSOU PRAVIČÁCI INTELIGENTNÍ,NA VÁS JE VIDĚT ŽE JE TO OPĚT JEN LEŽ!;-);-D

0 0
možnosti
TJ

třešeň japonská

20. 2. 2012 15:48
Skvěle napsáno, karma.

R^

0 0
možnosti

jeanetka

20. 2. 2012 15:51
Re: Skvěle napsáno, karma.

dík :-) JŠ

0 0
možnosti
R

rito

20. 2. 2012 15:40
Jedny ne.

Meze jeho IQ. Je to z něčeho vzešlý politik, kde meze a remízky nejsou potřebné  a o aroganci nemá ponětí. Nekritizujme vlastnosti, který kritizovaný nemá. Je jen politik.;-D

0 0
možnosti
PH

modrénebe

20. 2. 2012 14:38
Paní Šimonová,

jako člověk vzdělaná v exaktních oborech bych od Vás neočekával takovýhle s prominutím blábol. Já jsem pana Drábka nevolil a volit nebudu, ale dělat změnu jakou provádí si zatím nikdo předtím nedovolil. Když se zaváděl první systém, tak to byl takový bordel o kterým se taktně mlčí.

1 0
možnosti
J

jupp

20. 2. 2012 15:07
Re: Paní Šimonová,

Mate samozrejme pravo a takovy nazor.

Jako ex Pm a TPL si myslim, ze z chyb se jednotlivec i organizaca ma byt schopen ucit. a nikoli delat stejne nebo podobne chyby opakovane. Ministr a jim vybrani a povereni urednici naprosto podcenili rozsah, komplexitu technickou i problemy s uzivateli v mire opravdu a doslova trestuhodne.

Nepripravit migracni koncept SW aplikaci, neprovest migraci vsech databazi, nemit solidni koncept a provedeni zaskoleni uzivatelu, neexistence testovaci faze ani v projektovem planu, ustanovit koordinacni tym pro reseni problemu az v po puldruhem mesici provozu, to svedci nikoli o stupidite ci nezkusenosti ministerstva, ale o zameru.

Prvni poucka PM zni: failing to plan is planning to fail.

A uz nasi pradavni predkove vedeli, ze dobry umysl nestaci. To, co rozhoduje, je vysledek. Jsem presvedcen, ze ministra Drabka umysl byl, nikoliv vsak dobry.

0 0
možnosti
K

karelman

20. 2. 2012 14:19
Přiznám se, že jsem volil TOP 09

Dnes bych si za to nejraději ukousl nohu, já blb !

0 0
možnosti
N

nowicjan

20. 2. 2012 14:23
Re: Přiznám se, že jsem volil TOP 09

A my máme milionky na kontě, heč......Vaši Mádl s Issovou....

1 0
možnosti
PH

petrph

20. 2. 2012 14:08
takže na Czech Pointech tu službu nezvládli kvůli technice?

God save Czech e-government. Silně pochybuju že by si Czech Pointy kvůli hlášení se nezaměstnaných pořizoval novou techniku.Spíš to mělo běžet jako další aplikace na té současné, kde běží nejen nějaké výpisy ,ale taky ověřování dokumentů z datových schránek.. jestli se jim povedlo tohle zhroutit, tak...:-(

0 0
možnosti
V

vmt

20. 2. 2012 13:48
Tak se Vám podařilo poplést páté přes deváté,

ve jménu Vašeho rozhořčení. Já jsem názoru, že konečně s tím bordelem začal někdo něco dělat. A ty chudinky úřednice aspoň konečně poznají, co je to pracovat celou pracovní dobu, zatím to bylo několikrát za den kafíčko,svačinky a pokec s kolegyní. Práce s tužkou a papírem taky ještě nikoho nezabila. Jste dost stará na to, abyste si ještě pamatovala, že toto bylo kdysi normální. Zajímavé je. že jsem Vás neslyšela brojit proti tužce a papíru u lékařů. Přitom IZIP by toto odstranil. Mám dost takových kafemlejnků, kteří budou pořád dokola mlít, že neproběhlo výběrové řízení. Docela Drábka obdivuji, že se mu chce tisíckrát toto vysvětlovat. Já bych už dávno všechny poslala do pyhele tmavýho

2 0
možnosti
J

jupp

20. 2. 2012 15:11
Re: Tak se Vám podařilo poplést páté přes deváté,

Pokud si urednici *mohou* funkcne a dostatecne vypomici tuzkou a sesitem, pak neni duvod zavadet IS. Mozna by se dala ale tato rada vskutku ministerska usmlouvat na kalamar, inkoust a obycejne namaceci pero s nasadkou ?

2 0
možnosti
SN

kuča

20. 2. 2012 13:02
Rozděl a panuj........

:-).......platí od nepaměti! Nejlépe to vidíte na diskusi k jednotlivým blogům ! Ti ministři, jeden vedle druhého, to

jsou opravdu dárečci. Hlavně, že mají politické krytí ! Že o řízeném odvětví nemají ánung, na to se nehledí. Hlavně všechno co celkem dobře fungovalo, rozvrátit a z lidí vytřískat poslední zbytky peněz a důstojnosti! Zatím jsou úspěšní, jednou ale pohár trpělivosti českého národa, který je zatím velmi poddajný a přizpůsobivý, přeteče ! Pak už to nebude samet! R^R^R^

0 0
možnosti
RC

josefbad

20. 2. 2012 12:55
IS

Jako vystudovaný informatik jsem se setkal s IS za desitky i stovky milionu, ktere nefungovaly. Nechapu, co Vas na tom prekvapuje. Proste to nektere firmy delaji dobre, jine spatne. Jak ale muze ministr ovlivnit chod IS, to nechapu. Naseho GR taky nezajima, zda system funguje nebo ne.

2 0
možnosti
NK

Nina Krásná

20. 2. 2012 13:02
Re: IS

ono i ty řečy o nefungování jsou takové nevěrohodné. Nikdy žádný novinář, úředník ani bojovník za sociálno neuvedl, co vlastně přesně nefunguje. I když věřím, že ten nový IS stojí za prd (to je obecná vlastnost všech nových IS), nelze zapomínat, že věta "to nejde" je základní mantra každého správného úředníka, kterou odpovídá na jakýkoliv pokus ho přinutit k práci.

3 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.