Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

assco

25. 3. 2012 9:38
Klara Samkova je nejen excelentni advokatka.

Je i vynikajici strateg. Ja tvrdim, ze tento proces dostane az do Bruselu. Pokud ne primo tak jako hromadnou zalobu Romu a je hodne pravdepodobne, ze uspeje. To co se deje ted, je jen sbiranim munice. Co se slovniku tyce ano i mne to obcas zataha za usi. Ale pokud si prectu napriklad autorku, pedagozku s vysoskoskolskym vzdelanim, ktera libeznym a vytribenym slovnikem prohlasuje ty nejhorsi amoralni kanaloviny, jake se lze docist (prectete si predchazejici diskuza a vezte, ze autorka pouziva nejmene 5 nicku) mrazi mne z predstavy, ze se tu najdou vzdelane damy co jemne postuchuji manipulativni hlupaky k nejakemu pogromu a samy "hodnoti moralni uroven" kohokoli...

1 0
možnosti

Antexio

25. 3. 2012 11:53
Re: Klara Samkova je nejen excelentni advokatka.

Milý příteli, nedovolím si hodnotit, jestli je paní doktorka Samková excelentní advokátka, můj tatínek advokát byl, něco jsem pochopil, něco ne, ale nemám odvahu JUDr. Samkovou profesně soudit jako Vy. Pokud pominu její profesní stránku, kde plně chápu její kroky vedoucí k osvobození mandanta vidím jen excentrickou osobu, která se neštítí ničeho aby si přihřála svoji karierní polívčičku a která pravděpodobně pošilhává po senátním křesle. Dobře, třeba se jí podaří ty skoro vrahy osvobodit a obšťastnit naši společnost jejich přítomností na svobodě, ale to nic nemění na tom, že chování paní doktorky ve mě budí dávící reflex a ta žaloba na matku jednoho z poškozených jen potvrzuje co si myslím o suterenu společnosti a jeho nebezpečné blízkosti paní doktorce Samkové. Hezký den.

4 0
možnosti

jafava

25. 3. 2012 8:08
JUDr. Klára Samková je excelentní advokátka,

ale s poněkud jadrnějším vyjadřováním; myslím, že to bylo také jedním z důvodů, proč se svého času nestala soudkyní ústavního soudu.

Její angažovanost v případě "mačetových" útočníků je pravděpodobně způsobena jejím úzkým sepětím s tzv. romským etnikem, neboť byla docela dlouho provdána za jednoho z velmi výrazných "profesionálních" Romů, Ivana Veselého, s nímž má i dcerku.

Svoji práci, tedy obhajobu klienta, dělá vždy s maximálním nasazením ve prospěch obviněného a velmi často úspěšně. To jí opravdu nelze mít za zlé.

Něco jiného je však její veřejná prezentace mačetového útoku, to bych považovala, stejně jako autorka, za provokaci vůči poškozeným a jejich blízkým. Myslím zároveň, že způsob, jakým o případu informuje MFDnes, tedy články podobnými uvedenému rozhovoru s JUDr. Samkovou, je naprosto nevhodný a vyvolávající v majoritní společnosti zbytečně negativní emoce. Chápu, že MFDnes potřebuje mít o čem psát, takže nasrat co nejvíc lidí, vyvolat nějaký konflikt a čtenost bude.

Hurá!

2 0
možnosti

Peregrina

24. 3. 2012 22:18
četla jsem

rozhovor s touto ordinérní paní na iDnes, byla už zrušená diskuse....a musela jsem si ho přečíst třikrát, než jsem plně pochopila, o čem vlastně tato pomatená dáma mluví. Bohužel, je to tak. Nevím,kde dotyčná studovala, nevím, proč se madam pyšnící se titulem JUDr. vyjadřuje jako pavlačová drbna a její slovní zásoba se přibližuje žákyni deváté třídy zvláštní školy. Zaráží mě spíš, jak si je JUDr. Samková naprosto jistá tím, že ti oni nic nespáchali. Mačety si zřejmě vyzvedli v mačetovém koutku,který je v každé herně....a podání trestního oznámení na zoufalou matku posekaného kluka, tím to celé dovedla k ad absurdum.Napadá mě snad jen jedna věc...jestli s jedním z mačetových útočníků nespí, protože tím  by se vysvětloval její naprostý úpadek a zesměšnění v očích celého národa.

8 0
možnosti

assco

25. 3. 2012 9:24
Re: četla jsem

to je vazne sranda, jak kdyz neprevazuje souhlasne mruceni vezme autorka jeden ze svych mnoha nicku a napise si do diskuze pochvalu....

1 0
možnosti

ippokorny

24. 3. 2012 20:53
mě překvapuje,

že si pletete nestranného soudce a advokáta. soudce je ten, co sedí vepředu a advokát ten po straně. a to že sedí po straně, neznamená, že se ke všem má chovat nestraně, on má stranit klientovi, to je jeho povolání a za to je placený. příště může hájit zase někoho jiného.

4 0
možnosti

klávesnice ejč pí

24. 3. 2012 22:26
Re: mě překvapuje,

něco si pletete vy - píšu o nestranném posouzení trestných činů s odhlédnutím od etnika, které bylo postiženo a které bylo v roli útočníka, jinak obhajovat svého klienta značí obhajovat, ale právně správně, tedy netvrdit, že tamti si začali a to bylo horší, než tohleto - nejsme snad v hospodě v opilecké při, JŠ

1 0
možnosti

assco

24. 3. 2012 20:35
Upřímně mne překvapuje, že žena

Která obviní matku dětí, že schválně nechala dítě skoro uhořet protože chtěla na jeho utrpení vydělat a prohlásí žháře kteří to udělali za pomýlené chlapce chce hodnotit číkoli úroveň. Vaše vlastní je tak hluboko pod běžnou úrovní, že upřímně řečeno, každá Vaše kritika je pro mne doporučením, a očekávám, že na straně Vámi kritizované najdu člověka na úrovni. Jako se to stalo i dnes.

2 0
možnosti

nesmídolesa

24. 3. 2012 21:48
Re: Upřímně mne překvapuje, že žena

jaká matka, když v prvé řadě zachraňovala telku a na dítě si ani nevzpoměla. Taková máma měla být obžalována ze zanedbání povinné péče.;-€

11 0
možnosti

bull001@seznam.cz

24. 3. 2012 18:55
Ale cikáni si za to mohou sami,

že je slušní lidé nesnáší třeba zrovna kvůli tomuto tvoru. Kdyby jim záleželo na tom, co si o nich ostatní myslí, tak by ho rychle zahnali zase někam do nory a nedovolili mu vylézt. Tím, že si myslí, že jim to pomůže, tak podporují negativní obraz svého etnika, ale je to jejich volba.

15 0
možnosti

bull001@seznam.cz

24. 3. 2012 19:00
Re: Ale cikáni si za to mohou sami,

Ale jinak jí svým způsobem fandím. Kdyby se jí podařilo snížit tresty pro mačetáře, tak to s patřičnou publicitou zase o ždibínek víc lidí poštve proti cikánům. Kousíček ke kousíčku a nakonec vyhraje ve volbách strana, která udělá pořádek. Víte, že po válce na našem území žilo jen 600 cikánů?

9 0
možnosti

Intesen

24. 3. 2012 18:30
Stále bojujete vidím ... vždy Vám posílám podporu

i když pod jinými nicky.... Co říkáte na zrušení diskuse pod jmenovanou? To je alibismus a manipulace co?

Docela by mě zajímal Váš názor ... Proč to ti lidé dělají - redaktoři idnes- proč manipulují, používají synonyma atd. mažou slušné, ale nesouhlasné příspěvky ... však víte ..  Držte se!!!!!!

7 0
možnosti

hryhryhry

24. 3. 2012 18:48
Re: Stále bojujete vidím ... vždy Vám posílám podporu

proč to dělají? Já si myslím, že aby popudili a aby podpořili růst rasismu v ČEZku, jinak to nebude, jinak to nevidím.

No a to se jim velmi dobře a rychle daří;-D;-D

3 0
možnosti

1absolutus

24. 3. 2012 17:46
Přečetl jsem si rozhovor s advokátkou Samkovou.

Můžete mi prosím autorko napsat, co vám na tom rozhovoru konkrétně vadí?

Díky.

2 0
možnosti

klávesnice ejč pí

24. 3. 2012 18:02
Re: Přečetl jsem si rozhovor s advokátkou Samkovou.

Jestli si myslíte, že nemá na víc, tak ji za takový projev pochvalte. Já osobně bych se za něco podobného styděla. Píšu "jestli", čímž myslím "jestli je to tak, jak píše Idnes, čili jestli jí neudělalo Idnes medvědí službu naschvál a nepodalo rozhovor poněkud po svém". Jako trhovkyně, která se hádá o cenu hlávky zelí, by byla k nezaplacení, to uznávám.  JŠ

7 0
možnosti

jrc

24. 3. 2012 17:46
Milá dámo, dnes to karma nebude.

S advokátkou Klárou Samkovou jsem se setkal osobně v právní věci.

Pokud bych chtěl advokáta, který se nebojí stát za klientem a je schopen využít všechny potřebné právní argumenty bez ohledu na častou neschopnost soudů, které jdou na ruku zazobaným klientům, tak s úctou zvolím tuto advokátku.

Můžeme se zlobit jak chceme, ale advokátka Klára Samková dělá svoji práci dobře i když ví, že mačetové klienty z toho průšvihu zcela určitě úplně nevyseká!

Přeji hezký den!;-)

8 0
možnosti

klávesnice ejč pí

24. 3. 2012 18:03
Re: Milá dámo, dnes to karma nebude.

pane soudče, oni za to nemohou, že když se rozcvičovali s těmi mačetami, ti občané jim do rány nastrčili hlavy, dokonce třikrát ;-D;-D;-D

7 0
možnosti

assco

24. 3. 2012 17:39
Každý v Čechách rozumí advokacii a fotbalu.

To byla věta která mne docela zaujala. Paní Šimonová, rozumíte i fotbalu? ;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.