Koho budu volit

Myslím si, že jsem ve věku, kdy už můžu částečně hodnotit. A není to moc příjemné. Jako dítě jsem si myslel, že jsem nesmrtelný a opravdu se cítil bezpečně. Bohužel to už teď říct nemohu.

Myslím si, že jsem ve věku, kdy už můžu částečně hodnotit. A není to moc příjemné.

Jako dítě jsem si myslel, že jsem nesmrtelný a opravdu se cítil bezpečně. Bohužel to už teď říct nemohu. Když si jen vzpomenu na odhodlanost našich otců a dědů v roce 1938, bránit těžce vydobytou vlast svých předků a porovnám to se současností, je mi zle. Čechoslováci drželi ve svých rukou ohromné bohatství této země, které bylo zaplaceno potem a krví předchozími generacemi statečných a hrdých lidí. Dokázali jsme konkurovat evropským velmocem.

Kolik inteligentních lidí přišlo o život kvůli slibům vlád, které nám měli být oporou, a přitom nám vrazily kudlu do zad. Naši muži, které podporovaly jejich manželky i matky je vyprovázely do kasáren a přály jim hodně štěstí. Byly hrdé na své milé.

Nebýt této zrady nemuselo by později zahynout okolo 60.000.000 lidí. Není to jen hrozivé číslo na papíře. Mnohé jsou to osudy vzdělaných hrdých lidí Čechoslováků, kteří byli vytrženi ze svých domovů. Kteří ale byli ochotni rvát se za svou zem.

Podívejme se do dnešní doby. Vlastenci a patrioti jsou pro politickou korektnost nazývání rasisty, náckové a podobně. Synové Sv. Václava, patrona české země, probuďte se! Současná Evropa se mění. Stejně jako indiáni přišli o svou zem, tak Evropa přichází o svá pole, svá města, své dcery. Pod tlakem nájezdníků, kteří umí jen ničit a postupně zabírají čím dál větší území. Není to žádná ohnivá smrť jak nás učí bible, ale postupně padající sněhová pokrývka. O to je to horší, protože otupuje naše smysly.

Muži, buďte hrdi na to, že jste muži. Rodina byla a vždy bude základ života. Myslím skutečná rodina (on + ona), i když se to dnes moc nenosí. Jste pokračovateli hrdého národa Čechů, Moravanů a Slezanů (hodí se na všechny Slovany). Blíží se volby, rozmyslete si, komu dáte svůj hlas. Ať nedopadneme v budoucnu jako římská říše. Myslete na své ženy, dcery a vnučky. Nedopusťte, aby tuto zemi obsadili nájezdníci z Blízkého východu či Afriky.

Promluvte si s obyčejnými Švédy, Němci nebo Francouzi, kteří nemají možnost ochranky, jako jejich představitelé a nežijí v hlídaných čtvrtích, kde už je příliš pozdě. Evropa se nechala ukolébat více než sedmdesátiletým mírem.

"Svatý Václave nedej zahynouti nám i budoucím"

 

Volím SPD

Autor: Roman Janas | pondělí 18.9.2017 23:38 | karma článku: 30,55 | přečteno: 989x