Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J90a16n 85J20í46l84e41k

1. 10. 2016 14:15

Já teda olivy rád, Angličany taky. Ale myslím, že nakonec půjdou.:-):-)

0 0
možnosti
Foto

J90a75n 57A96n97d81r72l91e

2. 10. 2016 0:47

ja teda olivy nerad, Anglicany rad mam jakžtakž, Anglii moc, Anglicanky primerene okolnostem :-)

pujdou Jene, pujdou, to je jiste, ale jak ten pochod bude nakonec vypadat.... nu uvidíme, ale v nasem zajmu (myslim EU) by mělo byt ze "brexit je brexit" a byt vne je proste jiné nez byt uvnitř...

jinak diky za příspěvek R^

0 0
možnosti
Foto

R^Jo, není to tak žhavé. A to hned po odhlasování byla v práci anketa, kdo nebyl v Anglii. A že máme rychle vyrazit, dokud je to snadné.:-)

2 0
možnosti
Foto

J68a88n 76A30n29d69r89l87e

2. 10. 2016 0:48

neni, Klarko, není a je to snad nakonec dobře, myslim

diky a mej se hezky :-)

1 0
možnosti
Foto

Honzo, já tedy raději foukám do poctivého guláše na sádle, než do kaše. ;-D A olivy opravdu nemusím. R^

0 0
možnosti
Foto

J17a38n 14A87n40d98r42l62e

1. 10. 2016 10:13

moje rec, Ivo, ale vypravej o tom Spanelovi :-)

0 0
možnosti
Foto

J34a35n 56A46n17d22r31l73e

1. 10. 2016 10:12

Inu, to je poslanim nas spisovatelu, otevírat oci a obzory ctenarum ;-D

diky , Horste

0 0
možnosti
JR

J50a32r93a 43R33a50n48k

1. 10. 2016 6:13

Dobre napsanoR^

Ten olivovy je i pro ty "podstredni" vrstvy:-), tady by uz na salaty nebo veskerou "jizni" kuchyni, nikdo nic jineho nepouziva, nemusi to byt vzdy ten "virgin", i kdyz do toho se dobre namaci baguette;-)

0 0
možnosti
Foto

J17a42n 25A76n26d81r10l67e

1. 10. 2016 10:11

ano, i ja jsem majitelem lahve olivového oleje, dokonce jiz několik let. Porad te stejne...:-P

1 0
možnosti