Diskuse

Podpultovka

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V mém okolí se řeší spíš to, zda je možné pořadí přepustit třeba rodičům.;-)

1 0
možnosti
Foto

J83a23n 66A71n58d23r63l67e

14. 1. 2021 21:41

Jo, Klárko, taky i neumím představit, že bych pod jakoukoli legendou byl před nimi....

1 0
možnosti
Foto

Honzo, rozkazy se mají bez přemýšlení splnit. Děkuji Ti za článek!!

1 0
možnosti
Foto

J59a52n 37A18n62d79r48l57e

14. 1. 2021 21:15

No janě! A jak je pak život jednoduchý... ;-D

Není zač :-)

0 0
možnosti
Foto

Njn, lidé jsou pořád stejný - jen obal se mění

1 0
možnosti
Foto

J98a82n 90A98n45d35r40l45e

14. 1. 2021 13:23

to mate pravdu, třeba můj obal se za posledních cca 40 let změnil hrozně, to je k nepoznání...:-P

0 0
možnosti
JK

Vakcína není samospasitelná, Snažím se stále varovat před zbožšťováním vakcín jako jediného a posledního záchranného kruhu, "nic jiného nemáme" praví i ministři. Až se provalí, že stejně jako jiná podobná chřipková očkování dokáže vir mutací obejít a účinnost není zas tak valná, hlavně pro ty s vlastní dobrou imunitou, pak může dojít u lidí k depresím, frustraci a agresi vůči hlásným troub(ů)ám současnosti.

Co mě ale zaujalo je praktická ukázka toho, kde jsou ve světě mozky, technologie, flexibilita a sofistikované výrobní kapacity, schopné v krátkém čase reagovat na zásadní světové změny. Moderna - USA, AstraZeneca - GB, Pfizer - USA, BioNTech - Německo. Je jasné, že firmy jsou nadnárodní, ale přesto to něco vypovídá. Ruská vakcína se ve světě nechytá, jde spíše o placebo a čínská má účinnost optimisticky 50%.

Ukazuje se nám cesta k úspěchu do budoucna, mozková centra a k nim potřebná výrobní, logistická a informační podpora. Vše pro vynalézání a výrobu s vysokou přidanou hodnotou. Lisovat světlomety na auta, nebo součástky do mobilů mohou klidně někde jinde.

Po koronáči je jedinečná šance vrazit investice do mozkových center a všeho okolo toho, nesnažit se udržovat zanikající profese, ale vytvořit úplně nové, Češi to přeškolení zvládnou s lehkostí sobě vlastní, z toho strach nemám.

0 0
možnosti
Foto

Správně! Po koronáči otevřou hospody a já do jedné půjdu a dám si metr točenýho piva a to bude moje investice do těch mozkových center. Do mých center, a rovnou do všech. Udělejte to taky tak a budem zase světoví! - - -- Jinak průběh Baronovy návštěvy tady v Brně na výstavišti je pěkným dokladem, že očkování se bude řídit podle volebního marketingového plánu. Jeden by si pomyslel, že bude mít nějakou ambici zachraňovat ty mrtvé, když už teda bude ta vakcína, ale ono ne, on marketing. - - - - Shrnuto a podtrženo, investice do mozkových center nám nepomohou, protože v naší politice se mozky používají jen na markeťácké manévry, na nic jiného už není kapacita. Kdybych to měl parafrázovat, rozmohly se nám tady v Česku politické muňky, jsme těmi parazity úplně prolezlí až zavalení, že se sotva pohneme. Samozřejmě pana Babiše se to ani náhodou netýká, on totiž není politik, on je marketingový produkt, ale to se zase vracím na začátek, což je ovšem dalším dokladem toho, že se pod vlivem těch muněk nemohu pohnout vpřed a mám z toho pěknou virguli, jak po metru piv. Chtělo by to deratizaci, dezinfekci a dezinsekci. Karl Hermann Frank, ten by nám uměl poradit. Třeba nám Němčouři zase někoho pošlou, aby tady zatočil s tím kovidem. A muňky by mohl přibrat k tomu, co myslíte...

0 0
možnosti
Foto

R^Spořádaně čekám, až na mě někdy přijde řada.:-)

1 0
možnosti
Foto

J61a38n 72A37n48d13r96l73e

14. 1. 2021 13:01

hele, my zdraví, mladí, hubení a vůbec nerizikoví máme času dost, ne? :-)

1 0
možnosti
Foto

Já už jsem bohužel zaznamenal případ, kdy se někdo chlubil, že už pracuje na tom, aby dostala celá jeho rodina potvrzení o očkování aniž by očkováni byli.... .

2 0
možnosti
Foto

Nakonec to bude nejlepší řešení. Každý si to vytiskne doma na počítači, prvňáci si to mohou namalovat v prvouce, třeba. Ostatně teď jak ten koronáč už relativně brzdí tak si myslím že to je efekt toho, že ty naše "epidemiologicky exponované skupiny" /společná pracoviště a rodiny těch lidí/ už jsou dostatečně promořené a začíná hrát roli ta slavná kolektivní imunita.

0 0
možnosti
Foto

Karma, takhle já to mám s tím, když něco kritizují komunisté. To si vždy říkám: "Sakra, to bude asi dobrá věc." :-)

1 0
možnosti
Foto

J17a35n 40A47n47d52r19l70e

14. 1. 2021 12:36

asi tak! děkujuR^:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 480
  • Celková karma 16,87
  • Průměrná čtenost 807x
jeden takovej... :-)

Seznam rubrik