Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Pravdu neví, ve své sebestředné nadutosti a jako správný paranoidní sociopat, nikomu nevěří, tak dělá to co si myslí že umí, lže jako když tiskne a následky hodí na někoho jiného. Hloupé je, že už nezbyl téměř nikdo jako oběť, tak za celý průšvih si mohou lidi. No a za neobjednanou vakcínu prý Prymula, to je od samozvaného superkoordinátora vakcinace pěkná podpásovka směrem k Hradu. To je za to vrtání se do vlády. Nebýt tady pandemie, tak se smíchy potrhám, jaké to nesmysly pořád řeší, takhle z toho bude jen pár dalších v hrobě.

Ještě chvíli vydržím, ale už za sebe neručím.

6 0
možnosti
ZH

Na druhé straně se říká, že všechno zlé je pro něco dobré. Tohle je tak zlé, že doufám, že z toho vznikne nějaká zábrana proti pronikání lidí typu Babiše do vedení státu a Babiš skončí v base.

3 0
možnosti
Foto

J83a95n 34A13n20d19r55l22e

26. 3. 2021 9:16

nech si ty obličeje, jo! Už jsem řek ́, letos nikam! :-P To vydržíš... :-)V

1 0
možnosti
Foto

Prý kdyby rovnou řekli, jak dlouho máme vydržet, na každý lampě by se do rána někdo houpal... K moři jet neplánuju, ale kdybych mohla vidět někoho z rodiny bez pocitu, že páchám něco špatného, a koupit si kalhoty, bylo by to docela fajn.:-)

3 0
možnosti
PB

P31e35t77r 20B46u44r93i42a51n

25. 3. 2021 18:31

"Dobrý den, pane Babiši, kdy si myslíte, že to všechno skončí? Za odpověď děkuji."

"Až na konci, není zač."

"A to bude asi kdy?"

"Hned potom, co to skončí."

"No dobře, tak řekněme ještě měsíc a pak už bude konec?"

"To nikdo nemůže vědět, možná se to pak ještě protáhne."

"Ale, sakryš, vy tady pořád plácáte to samý, ale já chci vědět kdy, kdy!"

"Hned potom, co skončí ten konec. Možná, snad asi. Anebo hned nato. Čau člověku, jsem rád, že se zajímáte o konkrétní věci. A klidně se ptejte dál, jinak se nic nedozvíte."

6 0
možnosti
Foto

Myslím si, že kdybyste se zeptal kohokoliv z opozice, že by odpověděl stejně.

0 0
možnosti
Foto

No nevím, no. Kdo na to má lovy, ten si nějak zajede k moři i teď (mnozí od moře ani neodjeli - proč taky dřepět zavřený v kovidáriu). Spíš mi přijde, že v létě bude mnohem víc lidí, co budou řešit vlastní bankrot, než těch, co zmírají nedostatkem moře.... ale jinak, samozřejmě, Andrej Babiš je nejlepší, jak jinak. - - - Tak co, hloupí a líní Češi a Moraváci, už chápete, jaké praktické důsledky mívá, pokud jeden přehlíží u politiků střet zájmů? /ptám se těch, co to prozatím přežili, tu vládu nejlepšího manažera pod Sluncem. Ale jinak žádný třas, i na další se dostane/.

5 0
možnosti
  • Počet článků 478
  • Celková karma 16,97
  • Průměrná čtenost 803x
jeden takovej... :-)

Seznam rubrik