Diskuse

Kauza

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Postavím se do čela a zvolám - Bude lépe !

Zruším Důchodovou reformu a novou neudělám. Poraduji se, ze zvýšené DPH. Ta slouží jako zdroj na tu reformu, výplatu - Podobně mám radost z podvodu Kalouska, Superhrubé mzdy - Mám další příjmy ! Zavedu EET, moc to sice nenese, nicméně - Vše budu vydávat za zlepšený výběr do kasy. Co s tím ? - Ihned to spotřebuji ... !

Taky zruším jakoukoliv spoluúčast pacientů na zdravotnictví - Karenční dobu rovněž, to bude lépe ! Nedbám hlasů, že konjuktura končí, rezervy si netvořím. Není třeba, až mi prachy dojdou, šáhnu na ty rezervy. Nikdo si to nedovolil ani v krizi 2009-2010. Konám lépe - už je brakuji ! Přichází Covid - Tady je docela hezky podlomené hospodářství a samolibý velitel ! S tímto bych mohl spolupracovat = daří se nám to ! Už jsme na špici infikovaných ! Inflace se nám směje, svět zírá, dluhy se kupí a bída vchází do dveří. Dokázal jsem to ! Jsem borec ! Jako baba Vanga, sílu čerpám z hvězd a dotací ! ...

Jak by jste mne tak asi nazval ? Obávám se, že Debilem ! Já se už pouze tážu - Může být pro ČR ještě cosi zhoubnějšího jako KSČm ? Otázku si kladu, sám si odpovídám - ANO, může ... :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 475
  • Celková karma 16,39
  • Průměrná čtenost 801x
jeden takovej... :-)

Seznam rubrik