Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VA

Nezávidím Vám  tuhle situaci, lidi kolem padesátky jsou v téhle zemi na odpis!! Jsem ráda, že mne se to naštěstí netýká, mám svobodné povolání, nicméně jsem byla nucena kvůli synovi asi před týdnem jednat s UP. Co jsem si užila si můžete přečíst na mém blogu http://vladimiraantosova.blog.idnes.cz/c/333059/Pohadka-o-tom-jak-s-poctivosti-nejdal-dojdes.html

2 0
možnosti
MM

No nic jen ze stranka ma spravnou adresu http://www.mpsv.cz ale jinak naprosto souhlasim je to ubíjející

3 0
možnosti
Foto

Máte svatou pravdu. ÚP jsou jen nástroje státní buzerace a jediné, co od nich skutečně očekávat nesmíte je práce. Ani jejich, ani ta pro Vás. (Soukromá rada: nejlépe fungují známí a doporučení Vaší osoby.)

2 0
možnosti
Foto

P60e27t80r 83U57g84r74i65n

23. 4. 2013 13:07

Pěkný blog, tak trochu ze života. Každopádně karma. Ale jedna věc k onomu úřadu práce. On totiž má své opodstatnění a důvod. Ostatně jako téměř každý úřad - zaměstnat kámoše a jiné takové nefachčenka v teplém a příjemném brlohu s pocitem moci nad druhými, viz ten dotazník, a to prakticky navěky. Platí to daňový poplatník a tak není důvodu nad smysluplností oněch některých úřadů marnit čas ... však je to kam se podíváte. Čest vyjímkám!

4 0
možnosti
ZH

Milá paní, vím že Vás to neutěší, ale tohle je stejný i v Německu. Byrokracie plno a pomoc žádná. Jednou už jsem to kdysy na netu psal, ale tuhle historku rád vyprávím. Před 10ti lety jsem si vyřizoval na pracáku prac povolení a přede mnou stál turek, který se rozčiloval, že už půl roku hledá práci, že umí jezdit perfektně s paleťákem atd. Práci nedostal. Když jsem odcházel zaslechl jsem od vedlejší přepážky chlapa jak řve, že to není možný, aby při 4 milionech nezaměstnanejch nikde nebyl ještěrkář,že ho shání 3 měsíce. Tak jsem vyběhl chytil turka a poslal ho za tím němcem. Za rok mě pozvali na svatbu, turek si bral dceru svýho šéfa.:-)

7 0
možnosti
  • Počet článků 199
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 744x
Dívám se kolem sebe, ale i zapátrám v bohaté paměti.

Seznam rubrik