Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Tak ten "průzkum" se opírá jen o prostý fakt, že za dané období ubylo těch téměř 10 tisíc pacientů, ale žádný důkaz, že je to právě vlivem zákazu kouření v restauracích podán nebyl. Takže to může být jen náhoda, nebo třeba vliv počasí. Příště to třeba může být ve stejném období úplně jinak. Pokud jde o ty vaše "plíce mimina", s těmi to bude asi tak, jako s panickou prostatou pana prezidenta. Jestli jste dlouhodobě silná kuřačka, není možné, aby se to na vašich plicích neprojevilo, to vykládejte tomu, co seno žere. ;-D

0 0
možnosti
JM

Kde jsem uvedla, že jsem silná kuřačka?

0 0
možnosti
Foto

Je to zvláštní, že ti doktoři neuvádějí čísla o prodeji cigaret v minulém roce. Teprve poté by šlo hovořit o nějaké kauzální souvislosti mezi nemocemi a nikotinem.

0 0
možnosti
PT

P48e84t69r 14T42o60m80e88k

10. 4. 2018 8:40

Kuřáci škodíte a smrdíte. A všechno ostatní od vás jsou jen kecy.

2 5
možnosti
JK

ve filmu "sedm dní a šest nocí" je vidět, jak vznikají ony zaručené procentuální zprávy. (38% manželství krachuje do jednoho roku kvůli práci jednoho z manželů )

0 0
možnosti
OU
VH

Ač nekuřák, poturčenec, souhlasím. Jak vůbec může existovat kdokoliv seriózní, kdo je ochoten spojit obrovský počet počtu hospitalizovaných na srdeční choroby s (meximálně) půlročním zákazem kouření.

Nehodlám popírat data - jsou nespíš správná. Ty počty klesají trvale - ať tomu věříme, nebo ne, naše životní prostředí se stále zlepšuje (i v mnoha uzavřených místnostech díka zákazu kouření).

Ale napsat, že je to díky novému zákonu je absolutní zrůdnost. Kdokoliv pronese něco takového, dělá ze sebe velkého blbce nebo neuvěřitelného lháře.

6 0
možnosti
JM

Naprostý souhlas. Podle mého jde o mediální propagaci zákona podpořenou statistikou, která ovšem nerozlišuje zlepšující se zdravotní styl národa, ale bagatelizuje jej pouze na nekouření v hospodách.

2 0
možnosti
JM

Všímáte si, jak nám během dneška čísla rostou? Ráno to bylo bez hospitalizace 10 tisíc lidí za pět měsíců, k večeru média hlásí už 13 tisíc za tutéž dobu. Za původního propočtu se zmátořilo téměř 70 lidí denně natolik, že nemuseli být hospitalizováni, astma rapidně ustoupilo, infarkty se nekonaly, cévy vypnuly a opět pružily. Nestalo se tak jistě hned v prvních dnech zákazu kouření v hospodách, tedy na začátku května, největší úspěchy se zajisté dostavily s koncem října, kdy už si kuřáci v hospodách dlouho nezapálili a veřejně odhazovali šály i berle. Statistici nám to jistě zdůvodní.

3 0
možnosti
TB

Chutná jako čokoláda? Nevšiml jsem si, že by do sebe někdo musel přes odpor čokoládu tlačit a "učit" se jí, jen proto, aby mu začala chutnat. A máte právo psát cokoli, nijak vám ho neberu. Ale neumět uznat normální drogovou závislost je směšné.

1 2
možnosti
JM

Uznávám drogovou závislost na tabáku, je to zavrženíhodné. Tabák ani čokoládu jsem do sebe nikdy netlačila a "neučila" jsem se jich. Napsala jsem jen, že mi cigareta chutná JAKO někomu např. čokoláda..., potažmo burger, pizza, nudle s mákem....atd., atd.

2 0
možnosti
  • Počet článků 199
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 744x
Dívám se kolem sebe, ale i zapátrám v bohaté paměti.

Seznam rubrik