Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Už si píšu závěť! Ale dvě noci mám ještě k dobru! Tu třetí pro jistotu nezamhouřím.

0 0
možnosti
Foto

Se neboj, Svátku. Jakožto vedoucí zájezdu Tě budu poslouchat (vč. toho respektu of course). A jestli budeš chrápat, tak se nenaprdnu, ani se nepohádáme - prostě Tě třetí noc udusím...:-P

0 0
možnosti
RK

Ahoj Svátku:-) Maggie je pro učitelku angličtiny, pro mne je to prostě Magduška. Stejně jako já - Maruška, i když vím, že jsem byla i Majka. A dřív, než jsem se stala Rebekou Koníčkovou, jsem i Ciganeková:-), a aby to nebylo tak jednoznačný, zdraví Tě Majka Knollovka

0 0
možnosti
Foto

No nazdar Beky! A to si vem, že pro mne jsi odjakživa Madlenka.;-)

0 0
možnosti
MJ

Ahoj Svátku!V Libúza s Maruškou se také vždycky ptají, jestli chrápou... nevím. Já když spím, nic nevím. Ale že chrápe můj pes vím bezpečně. Dnes v noci mě probudil... a mimochodem, na gymplu mě nazvala profesorka angličtiny Maggie a to mi zůstalo dodnes. Takže Šimíček i Maggie zdraví!

0 0
možnosti
JM

Ahoj Maggie! Pozdravuj psa, Chmelaře a Knolla!

0 0
možnosti
MB

Přízviska ze studií ztůstávají na celý život ! Tu se ozval kolega "Zdenál - Berle" - V Brně ledovka, která mu nezabránila jít s námi na pivo - gumové konce jeho holí se moc neosvědčily ... "Láďa - Vyčichlo", milovník károvaného saka, které neuvěřitelně natáhlo hospodský odér - Při výuce absťák - srovnán jeho očicháním ! Nespravedlnost - Vyhození z kolejí, pro neudržitelné chování ! Tedy privát - Přichází kolegové s heslem - "Je tu Pepík s Oskarem - u Buka se namelem" ! Tak, jsem zase celoživotní "Buk - Miroslav" ! ... :-)

0 0
možnosti
JK

Studovala jste propagaci? Já také, ale o deset let později (měl jsem mezi střední a vysokou deset let pauzu), a škola se po mém prvním ročníku přestěhovala z Celetné do Hollaru na Smetanově nábřeží mezi kavárnou Slavia a Krannerovou kašnou.

0 0
možnosti
JM

Jejda, tak to jsme jistě měli i některé pedagogy společné. Šéfem katedry byl po doc. Häcklovi Dušan Pavlů. Stockhaus v Celetné měl své kouzlo, dalo se tam krásně zabloudit, ale nakonec jsme se všichni sešli "u lavice".

0 0
možnosti
  • Počet článků 199
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 744x
Dívám se kolem sebe, ale i zapátrám v bohaté paměti.

Seznam rubrik