Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak se daj ́ vložit fotky ? Mám své bílé obyč. narcisky (uchránění do květu před vandaly)...na záhoně před barákem. :-)

0 0
možnosti

J30a53n 37K34a87n81t

29. 4. 2016 15:31

Jano, za tento prispevek zasluhujes kyticku. A vzhledem k tomu, ze se blizi prvni majovy den a u nas ve Francii je zvykem davat si 1. kvetna kyticku z konvalinek,

tak ti aspon virtualne ty konvalinky posilam a vzhledem k tomu, ze mas dostatek fantazie, tu vuni si k nim pridas sama !

1 0
možnosti

Já teď, při obnově domácnosti, spoléhám na dceru, která učí na gymnáziu a tam by mohla na chodbách najít staré poklady a sem tam něco uštípnout. Opravdu jsem hledala v květinářstvích, ale skončila jsem u orchidejí, bromelií (to do paneláku nepatří) a dalších exotických rostlin, jsou hezké, ale já jsem na tradici a nenáročné pěstování. Aneb: hezky česky, nikoliv Czechia, možná Bohemia.

0 0
možnosti

Milá vzpomínka:-))). Zelenec mám od kamarádky, voděnku neboli káču jsem hledala po internetu, obrázků plno, ale prodej žádný. Nakonec jsem na ni narazila v čekárně veteriny, poprosila o řízky a mám hned dvě barvy, s bílou a červenou, zelenou jsem uloupila na chodbě paneláku a teď sháním tzv. " Domácí štěstí". Mají ty listy v květinářství na vazby, ale v kořenáči ne. Máte pravdu, že obyčejné květiny chybí, i na vsi je to za okny samá orchidej. A louky, škoda mluvit. Kde jsou kopretiny, zvonky, kohoutky, jen samá kyselá ostřice. Děkuji za článekR^.

1 0
možnosti

My jsme voděnce říkali "blázen". Asi proto, že rostla opravdu jak blázen. Taky se kdysi hodně pěstoval potos, byl v kdejaké kanceláři.

1 0
možnosti
  • Počet článků 199
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 744x
Dívám se kolem sebe, ale i zapátrám v bohaté paměti.

Seznam rubrik