Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mě se ten zrzavý kocour ( si myslím, že je to kocour) dost líbí, i ty reklamy jsou na místní poměry dost vtipné... K bance ovšem nepůjdu z důvodu, že "dží í many benk" se mi nelíbí, a o "gé é peněžní bance" tu nikdo neslyšel.:-P

http://alka-fejetony.blog.cz/1510/hlaskujete-nebo-spelujete

0 0
možnosti
MP

Tak Vy už máte třetí a já, bývalý klient GE Money Bank (určitě mne ještě mají v databázi), nemám nic;-O. No takhle mne zpět nepřetáhnou:-/.

0 0
možnosti
JM

Tedy já jsem taky nepochopila pravidla distribuce kočiček, které mají samolepit. Měla jsem za to, že je pošťačky na povel strkají lidem do schránek. Ale, dcera, která bydlí ob ulici, kočičky nikdy nedostala a malý vnouček mi ty nádhery chlupaté záviděl. Přiznám, byly doby, kdy jsem mu je už tak tak dala. Takže: jak to funguje? Řeknou si v GE MB:"Ta Mrázková je léta u ČSOB, musíme jí načít!" Pošta dostane befel: Majakovského 14, byt č. 14. Směšné, že?! Ale prodej adres, e-mail adres je dneska kšeft na entou.

0 0
možnosti
JM

Čtu to po sobě a zjišťuji, že jsem nezmínila třetí samolepkovou kočičku, která mi dnes do schránky přibyla, ačkoliv s ní v článku počítám. Tentokrát má na hlavě hokejovou přilbičku. Nebude trvat dlouho a přilbu budu potřebovat sama.

0 0
možnosti
MJ

Ani když se ta kočička podobá naší Marušce (spolužačce)...R^:-)

0 0
možnosti
JM

Myslíš, Magdo, Knollce? Tak tu si pamatuji pořád jen rozesmátou. Ale vím, že chodila pořád v širokých kalhotách, aby jí nebyla vidět fuka mezi stehny. Hihi!

0 0
možnosti
  • Počet článků 199
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 744x
Dívám se kolem sebe, ale i zapátrám v bohaté paměti.

Seznam rubrik