Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jani, dneska jsem na vás často myslela, rozhodnout se, že se pokusite čelit bezpráví tím, že nabidnete to, co máte cenného, tedy vlastní zkušenost, je obdivuhodné a odvážné. A možná je to taky způsob, jak někoho uchránit podobné cesty. Možná zaujmete odborníky, možná veřejnost, možná kamarádku někoho, kdo pomoc akutně potřebuje. A nic z toho se nejspíš nedozvite, což na významu nic nezmění.

Chce to sílu a taky víru v sebe sama. A tak nějak počítat s tím, že zdaleka ne všichni vás budou chápat a možná to i dají najevo. Otvírání 13. komnat lidstvo nemá rádo.

Ale... pokud máte pocit, že i za tuto cenu stojí za to něco udělat, ovlivnit, posunout, udělejte to. A dejte vědět, na co se mám podívat.

Ostatně.. nejspíš platí to, že je v životě lépe litovat toho, co jsme udělali než toho, že jsme stali v koutě.

Fandim vám.R^

0 0
možnosti
MP

Poraďte se s někým, kdo Vás osobně zná a odhadne, jak byste to asi ustála v TV a jak po odvysílání. Taky záleží na typu toho pořadu jestli tam jen něco na kameru povyprávíte nebo jestli to bude nějaká debata.

Vy tím vůbec nic nezískáte, jen narušíte svůj těžce získaný klid. Něco jiného je o tom napsat, něco jiného je o tom mluvit.

1 0
možnosti
JR

J58a72r53a 40R11a26n88k

18. 3. 2015 2:31

Chtela bych Vam dat radu, je to tezke, muj prispevek se neobjevil, takze zrejme i tento pujde....tam nekam, drzim Vam palce a chodte na "tvrdsi" bojove hry.

0 0
možnosti
Foto

Nešla bych do toho. Prožijete si to znovu, svým způsobem, samozřejmě, spadnete do deprese.

1 0
možnosti
JM

Já fakt nevím. Jen mi přijde opravdu nespravedlivé, co se stalo. Na jednu stranu bych se měla radovat, že jsem po letech relativně normální; jen ti, kteří měli rozhodovat a posuzovat směrem k bývalému manželovi, rozhodli, že se vlastně nic nestalo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 199
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 744x
Dívám se kolem sebe, ale i zapátrám v bohaté paměti.

Seznam rubrik