Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Neustále mě udivuje Tvá paměť. A taky mi je líto, že na "stará kolena" šetříš vodou jak za mala. Vlastně podstatně víc. (Šetříš a i je mi líto.)

No jo no, máš drahý nájem na svůj malý důchod, potraviny drahé a žádná sláva, zato si můžeš říct, co chceš. (Teda nesmí to být vulgární, nesmí to být "rasistické", nesmí to být "protináboženské" ...bla bla bla. přičemž definice, co takové je, neexistuje; jen to vulgární je jasné.)

Líbí se mi, že přesto zůstáváš objektivní. Že tzv. staré časy hodnotíš reálně, žádná nostalgie "na mládí".

0 0
možnosti
JM

Juj! Díky! Pamatovat si, to je dobrá věc, leckdy by se však hodilo sem tam něco zapomenout. Říká se, že člověk si pamatuje jen to dobré. Kdepak! Například nemohu z paměti vytěsnit bolestné křivdy, facky a ponižování. I když jsem strůjcům již odpustila. Ona totiž "NEGACE NEGACE" není řešení v životě člověka, natož ve změně režimu.

0 0
možnosti
VF

Mě zaujal pohled pana Vacka, když se pan Šíp ptal, proč nosit dešťovou vodu na zalití WC, když by mohl "JÍT" přímo na zahradě. Super.;-)

0 0
možnosti
JM

Taky jsem si všimla. Jenže, je zahrada a zahrada. My měli tu opravdovou bez WC. V případě nutnosti se lopatou odhrabalo z kompostu, ...a na tu lopatu s hlínou se trefit...pak do kompostu, no zážitek! Když máte zahradu s bazénem a greenem, to je jiná! Zřejmě nedaleko je i WC s pozlaceným splachovadlem!

0 0
možnosti