Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

A já si zase, Jani, říkám, že moji kamarádi stárnou se mnou. A někdy si říkám, proboha, jen ať je nepřežiju, protože co já bych si bez nich počala...:-)

2 0
možnosti
JM

Ježkovy zraky, Magdo, to by bylo blbé. Jenže já jsem tady v Plzni 3 roky, nemám tu kamarády, jen se vracím ke svým (v e-mailu) kámošům v Rakovníku, kde jsem chodila do  základky a na gympl. Už je jich tam málo, jen těch, kteří píší.

0 0
možnosti
MP

R^S těmi roky....no, to je taková teorie relativity pro cestovatele životem;-). Vzpomínám, jak jsem coby ranná puberťačka měla hranici stárnutí nastavenou na 25. Také si s nostalgií vzpomínám, jak mne sousedka česala do tanečních a její malý synek-prvňáček, který byl do mne trochu zamilovaný, se ptal kolik mi je. Říkám: Bylo mi 16. On se zamyslel, zesmutněl a říkal: Škoda, to je moc. Nebo zase u těch starších - moje babička mi připadala neměnná. Na fotce, kde je moje matka coby batole, jí bylo už přes padesát. Vypadala dost staře, ale v 95 byla skoro stejná. Pro naše rodiče jsme naopak zase pořád takovými trochu odrostlými dětmi.

0 0
možnosti
JK

J26a57n 60K80o44v58á65ř

1. 10. 2015 21:26

... zmáčkněte šift, pořád ho držte, ťukněte na háček, pořád držte šift a ťukněte na písmenko ... já to také tak dělám.

Moje máma počítala celý život (živila se tím). Dožila se toho, že stála před kalendářem a nedokázala se zorientovat, který je den a kolik jí je roků. Když jsem jí to řekl, dívala se na mě současně udiveně i nevěřícně. Do důchodu šla v devětapadesáti, dožila se šestaosmdesáti ... Naše děti půjdou (?) do důchodu ve věku, který odpovídá nynějšímu průměrnému dožití mužů, přičemž průměrný věk výskytu Alzheimerovy choroby se neustále snižuje. Trefí do práce?

0 0
možnosti
JK

J84a15n 50K91o49v89á68ř

1. 10. 2015 21:29

... pardon: u "ň" je to jinak (to musíte šift včas pustit)

0 0
možnosti
  • Počet článků 199
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 744x
Dívám se kolem sebe, ale i zapátrám v bohaté paměti.

Seznam rubrik