Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

je vám líto, že jste se nestala (a už nestanete) novinářkou - možná to chtělo trochu víc se snažit a byla byste - psát jak vidím umíte :-)

měla jsme to trochu těžší, studovat VŠ mi komouši zatrhli, nakonec se mi to podařilo až po letech, dálkově a s dvěma malými dětmi...v r. 91 jsem začala vydávat vlastní noviny - týdeník okresního formátu. Vydržel dva roky - pak to krachlo, novinařinu jsem uměla, ale ekonomii vydávání ne :-(...ale nevzdala jsem to, když děti dokončily ZŠ a už jsem si mohla dovolit jezdit domů později, zkusila jsem štěstí v různých pražských redakcích - bez známostí, vždycky na základ konkurzu - a dělala jsem novinařinu přes 10 let...pak jsem kvůli úrazu a dlouhodobému léčení o práci přišla a začala se živit svým koníčkem...a dneska už vydávám elektronický časopis, vyšly mi tři hobby knížky (a další připravuju), napsala jsem knížku básniček nejdřív jen jen pro svá vnoučata, ale teď možná vyjde v nakladatelství...nevzdávejte to, zkoušejte, obcházejte nakladatelství - třeba ještě ten obtah článku (tedy dnes spíš zlomenou verzi v počítači) ještě uvidíte

0 0
možnosti
JM

Jste milá, díky, možná to můžeme dát dohromady. Moji e-mailovou adresu najdete vpravo vedle blogu.

 Pokud jde o moji knížku, která vyšla v r. 2010, komunikovala jsem předem s ukázkami u různých nakladatelství, byla jsem potěšena jejich příznivými reakcemi, ale vše vesměs krachlo na tom, že již mají plné ediční plány. Proto jsem knížku vydala v nakladatelství Geoton, stálo mne to dost peněz, kterých dnes nelituji. Mám teď v hlavě něco dost rozsáhlého, nevím, zda-li to budu schopná napsat. Mně se tam dost prolíná autobiografie, což je pro mne někdy dost tristní, ale chce to trochu "zvednout", však mi rozumíte.

Jinak, nabízím všestrannou pomoc, od psýchy až po kuchyni, hihi.

Mějte se krásně, zdraví Jana

0 0
možnosti
OP

Proč už nikdy? Nevzdávejte se

1 0
možnosti
  • Počet článků 199
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 744x
Dívám se kolem sebe, ale i zapátrám v bohaté paměti.

Seznam rubrik