Diskuse

Humor na druhou

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, Jano.

To ještě byl humor, sranda a vtipy...dneska je to debilita, vulgarita...a do vtipných sentencí daleko...

Hezky jsi zavzpomínala...

...a nepiš kuchařku!!!;-D

0 0
možnosti
JM

Jednou pan Lasica vyprávěl: Šli s panem Satinským po ulici, ohlédla se za nimi paní a povídá: "Hele, pan Satinský s paní, Lasicou!"

0 0
možnosti
JM

Pane Horste, chci věřit, a z historického hlediska je pravděpodobné, že politika humor v Čechách nepopře. Nechť to bylo za Hitlera, pak za komunistů, český národ si vždy uměl dělat šoufky. Co já si pamatuji vtipů z éry sedmdesátých let, které jsou už dnes passé. Posledních dvacet let byla pauza, protože to ve společnosti vypadalo, že spějeme k něčemu jinému, lepšímu. Teď přišlo rozčarování, nějak jsme se neobrodili. Takže situace nazrála a společnost je připravena reagovat. Možná po svém, ale s humorem. Jenže dnes už nemáme Wericha s Voskovcem, Horníčka, Lasicu se Satinským, ale i Dvořáka s Bohdalovou, kteří si v Televarieté leccos dovolili. Bylo to podhoubí, oni nešli zrovna na barikády. Mezi lidmi se to šířilo, bujelo, sjednocovalo, vedlo ke spiklenectví. Dnes si lidi na potkání už politické vtipy nevyprávějí, přeposílají si vtipné e-maily. Zachechtají se, v lepším případě pošlou e-mail dál. Ztratili jsme osobní kontakt, bohužel.

0 0
možnosti
LN

...z páně Lasicových bonmotů mě kdysi dostala jeho odpověď na otázku...které je jeho nejoblíbenější české slovo....odpověď zněla...ZBLBL...

0 0
možnosti
Foto

S lítostí vidím, politika vyhrává v Česku momentálně nad humorem:-(

1 0
možnosti
  • Počet článků 199
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 744x
Dívám se kolem sebe, ale i zapátrám v bohaté paměti.

Seznam rubrik