Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VL

A odpoledne přijede pojízdná hospoda;-)

1 0
možnosti
PB

P52e32t98r 44B26r88o54ž

16. 5. 2018 12:06

Nebojte, bude líp. Teď nastane druhá fáze: dotované venkovské prodejny. Ale dotace 100% na provoz bude jen pro toho, kdo bude mít víc, než 100 prodejen. Hádejte, kdo to bude? ANO, správně ;-D !

1 0
možnosti
Foto

Pokud na tom někdo bude moct vydělat, tak věřím tomu, že ty pojízdné prodejny zase budou, ale spíše bych to viděl na služby typu košík.cz a podobné

0 0
možnosti
MV

.... a těch novinek, co si lidi kolem pojízdný prodejny vyměnili...

Pěkný čtení, diky

3 0
možnosti
JM

Dík za čtení, Marku! Máte recht, Ženské probraly co budou vařit, jestli je Mařka v tom, jak ten jejich chlap, že malý už chodí, slepice mají čmelíky, hospodskej je na tom nějak zle,........

2 0
možnosti
Foto

Jano, je to tak. Jako bývalá "Jednoťačka" to mohu potvrdit. Pojízdné prodejny si pamatuju moc dobře. Kolem nás je plno vesnic, kde už obchod, ani mini obchůdek není. Ve vedlejší vesnici zrušili hned oba najednou. U nás zatím "funguje", někde nastoupili Vietnamci, tak jako na mnohých místech.

Pěkné vzpomínání;-)R^

5 0
možnosti
AL

Jedna z věcí, které prezidentský kandidát Fischer prosazuje a měl to promyšlené, aby se na venkov vrátily služby - obchod, hospoda, škola, doktor, atd.atd.

0 0
možnosti
VF

Můj tatínek jezdil s pojízdnou prodejnou. Sice s textilem, ale zážitků měl na napsání knížky. Maminka skoro celý život byla v prodejně potravin. Byla to Jednota, ale já jsem byla často neplacenou zásobovačkou. "Věro, zajeď do skladu pro krystal, ženské zavařujů a už sem ho vyprodala". "Věro, dovez máslo, je před hodama, ať možů ženské péct". Máme obchody v rodině i v srdci. Praděda handloval býky, děda vybudoval hospodu,ale vyměnil ji za potraviny, oba rodiče pracovali ve svých bývalých obchodech i po znárodnění a já jsem prodávala auta. Syn má obchod také.

Paní Mrázková, pan Zelinka obchodům asi nerozumí.;-)

3 0
možnosti
JZ

Prosím, buďte tak hodná a vysvětlete mi, jak mé vesnici pomůže, když do ní začne od příštího týdne začne zajíždět pojízdná prodejna a prodávat droždí a možná i gumové hady. A protože ani trochu nerozumím obchodům, tak mi prosím vysvětlete, jak to pomůže majiteli té pojízdné prodejny. Předem děkuji.

0 1
možnosti
VV

A jste jmeno, LIDL, to neni zadne spravne jmeno, ale zdrobnelina od LUDWIG. krestniho jmena zakladatele koncernu Schwarze.

0 0
možnosti
JM

Dík za info, zase jsem chytřejší.

0 0
možnosti
VV

Nejsriv vas pochvalim, ano je tomu tak, I na druhe strane Sumavy dnes zajidi do vesnicek pojizdne prodejny. Babky ktere nemaji ani ridicak ani auto se na ne taltak c

2 0
možnosti
VV

A ch jo, pokracovani.

... nemaji ani ridicak, ani auto a mladi z dalekych mest nemohou tak casto prijet.

0 1
možnosti
Foto

To jsou hezké vzpomínky. U nás na dědině máme dva dobře zásobené obchody s potravinami .Cukrárna, pekárna chleba, smíšené zboží no všechno. A stačí .R^ Karma za blog pobavil potěšil.V

2 0
možnosti
JZ

Zajeďte se občas do nějaké vesnice podívat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 199
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 744x
Dívám se kolem sebe, ale i zapátrám v bohaté paměti.

Seznam rubrik