Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Už ne! Už mne nikdo nepřinutí, abych neřekla, co si myslím. Ale já jsem důchodce, nebojím se o práci, o domov.:-/ Myslím ale stejně, že akce menšin jen popuzují většinu zeměkoule a nutí je zaujímat negativní postoj. Ať už se jedná o jakékoli vyčlení proti většině.

S čím to sakra bojují? S lidskou blbostí? Neomylností? Když jsem byla malá, děti se pošklebovali, že mám brýle, že jsem oplácaná. No tak pojďme upřednostnit lidi s brýlemi. Jsou diskriminováni, protože některé profese brýle nepřipouští, někde nemůže dělat člověk se špatným sluchem - to je taky menšina. Na co to tady tlačí? To komunisti chtěli mít všechny lidi stejné, prý všem podle jejich potřeb! Už v páté třídě mi bylo jasné, že to je blbost!!!! Někdo potřebuje všechno, někdo skoro nic. Takže hamižným všechno, skromné vezmem u huby, ale dělat budou nastejno. Ono se to vrací, ta absurdita.

0 0
možnosti
SB

Vašemu jinak výbornému blogu bych vytkl jednu malou chybičku:

Nezmínila jste se o tom, že v případě prví z těch dvou smrtí si za to nebožtík do značné míry mohl sám, protože páchal trestnou činnost.

Jasně, ano pachatele trestné činnosti nesmíme usmrtit, pokud to nevyžaduje momentální bezpečnost jiných lidí. Floyd v danou chvíli po nikom nestřílel a nikoho na životě neohrožoval, takže o nepřiměřenosti policejního zásahu rozhodně může být řeč, nicméně první krok přeci jen udělal on. Ale francouzský řidič neudělal vůbec žádný krok k vlastní smrti.

20 0
možnosti
Foto

Máte pravdu. Ovšem je-li situace ve společnosti taková, že nebezpečí hrozí, je třeba se na to připravit. Možná, že i obyčejný pepřový sprej by ho zachránil.

1 0
možnosti
LP

Pisete dobre, pani Markova. U voleb mate rozhodne muj hlas.

4 0
možnosti
MP

Máte pravdu, v Česku o tom napsal pouze Pravý Prostor a ten nedoporučuji, stále byl v akci můj antivirus. Takže zdroj

https://freewestmedia.com/2020/07/08/immigrants-suspected-of-deadly-assault-on-bus-driver-in-france/

0 0
možnosti
Foto

Ve Švédsku jsou útoky na veřejné zaměstnance na denním pořádku, počítaje v to hasiče, policii i záchranku.

7 0
možnosti

Pane Černý: to rodilí Švédové jsou tak agresivní a špatně vychovaní? Nerozumím tomu.

7 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik