Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Možná už raději nic nepište, pokud nechcete Trikolóře dělat medvědí službu (aby nedošlo k omylu, nechci vám zakazovat psát, jsme svobodná země (zatím ještě) a můžete si psát po libosti, ale Trikolóře takovými bláboly nepomůžete, resp. pomůžete mimo parlament. Kydů o rozkradené zemi slyšíme hromadu snad každý den a má to obdobný účinek, jako kampaň anti Babiš. Přinášejte řešení. Nebuďte tím, kdo má problém na každé řešení.

6 2
možnosti

Pane Polický, tak jsem opět poučen! Autorka ve mně vyvolala pocit, že je komunistka. Vy tvrdíte, že je z Trikolory. A tak se mi potvrzuje, že Trikolora patří mezi antisystémové, rebelantské strany! Tyto strany - komunisti, okamurovci a Trikolora - se v součtu trvale pohybují kolem 15% voličů!

2 2
možnosti
Foto

Býti současně komunistou a trikoloristou se přece nevylučuje. Podívejte se na profil paní autorky a pozorně přečtěte článek. Nedýchlo na Vás Rudé právo?

1 3
možnosti

Ano, je to pozoruhodné! :-)

2 1
možnosti

Pane Šimku, řekl bych, že nejste poučen, řekl bych, že pouze nečtete. Já netvrdím nic, já jen umím číst. Autorka to má napsané v popisku pod fotkou.

1 0
možnosti

Děkuji za upozornění! Přehlédl jsem to! Já jsem Trikoloře nedůvěřoval již od jejího vzniku! :-)

2 1
možnosti

Zajímalo by mě, komu důvěřujete. ANO, ČSSD a KSČM rozdávají plnými hrstmi na blbosti, TOP STAN nás chtějí prodat do EU, KDU se přikloní k tomu, kdo bude vládnout bez komunistů a ODS už řekla, že platit bude jen obranu (dobře), silnice a učitele (dohromady na ně plánuje 65% rozpočtu). Když k tomu přidám důchody, tak jsou příjmy státního rozpočtu vyčerpané na nulu. Tak kdo je, podle vás, lepší volbou.

3 0
možnosti

Řekl bych, že to máte poněkud pomíchané!

Volil bych nejraději konzervativní pravici, ale kde nic není, ani smrt nebere! Volit budu ty, kteří budou nejblíže konzervativní pravici a budou pro spojené národy evropské.

Rozhodně nebudu volit nikoho z party Zeman a jeho zemanovci, Babiš a jeho babišovci, okamurovci, klausovci, komunisti! Zčásti sem patří i sociální demokraté a částečně i odeesáci! :-)

1 0
možnosti

Koho ne, jste zopakoval, ale koho ano?

0 0
možnosti

To nechám na Vaší inteligenci! :-)

0 0
možnosti