Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A propo, pane Polický, co je na komentáři Dagmar Markovičové negativního, že jste kliknul na mínusko? Je její koment něčím nevhodný? 

Tak o tom co píšete už konečně NAPIŠTE! -  jak některé matky zneužívají dávky, když jste toho tak plný a žere vás to. Ale pořád jsme u toho stejného, že já o koze, vy o voze. A já Vás oslovila Vážený pane a Vy mi ani nedokážete ze slušnosti napsat velké eM u příjmení. Můj dojem z Vás je tentýž - léčíte si psaným slovem mindráky. 

Jsou lidé, u kterých po pár slovech vím, že si s nimi nemám co říct, a ten případ jste Vy, neb já nemlátím prázdnou slámu, ztráta času. S Bohem :-)

0 0
možnosti
Foto

Paušalizujete na základě nějakých špatných vlastních zkušenostíRv

Mimochodem úplně podobně jsou na tom otcové samoživitelé případně páry, které se dostaly do problémů, případně tam kde sice nemají dluhy, ale ani práci/např kvůli zdravotnímu stavu....

Je plno otců, kterým matky odpírají styk s dítětem....

0 0
možnosti
Foto

Vážený pane Polický, "paušalizací" mi spíše přijde Váš komentář. Matka samoživitelka není otec samoživitel, není případný pár, který se dostal do problémů, viz. Váš koment. Otevřela jsem konkrétní téma, MATEK SAMOŽIVITELEK protože jsem jí byla a opravdu vím, jak to skutečně chodí. A že "paušalizuji na základě nějakých špatných vlastních zkušeností" přece nemůžete takto z patra tvrdit. Vy můj život znáte? :-) Navíc, některá praxe v psaném textu není jen moje, prožívá to skutečně i mnoho jiných žen.

Napište tedy skutečnost a skutečné příběhy otců samoživitelů, i případných párů, které se dostaly do problémů, případně tam kde sice nemají dluhy, ale ani práci/např kvůli zdravotnímu stavu.... napište o otcích, kterým matky odpírají styk s dítětem. Jistě budou naprosto jiné od těch "matek samoživitelek", protože každé to téma je v hloubce o něčem jiném, a matka samoživitelka není otec samoživitel ani pár, který se dostal do problémů. Jinak a jinou cestou své řeší matky, jinak otcové, jinak otec, kdy mu matka odpírá styk s dítětem, jinak ony zmíněné páry. Jinak o místo na slunci v tomto státě bojuje důchodce... celkově jde o sociální politiku v tomto státě. V hloubce jde o konkrétní skupiny lidí. 

Mějte fajn den.

0 1
možnosti
ZB

"Ano, ne všichni otcové jsou takoví, víme, ale těch je málo, mnohem míň, než těch křiváků. To je bohužel skutečnost."

Mohla by jste prosím tu skutečnost nějak doložit?

1 0
možnosti
Foto

Psanou statistikou - černé na bílém - ne. Tím, co kolem sebe vidím a vnímám - ano.  Devět matek z deseti řeší stejné, podobné tomu, o čem píši.

Je možné, že některé ženy tak nenávidí své "bývalé", že cíleně a zištně jedou proti jemu; pak jednu číslici tedy přesunu z jedné strany na druhou: 8 žen z 10ti. Má statistika vyplývá ze skutečnosti, ve které žiji.

0 1
možnosti
OP

Váš článek je alarmující, ale nadpis neodpovídá náplni - škoda. Je na čase najít právníka na hromadnou žalobu, který by zažaloval Českou republiku za vámi uvedenou šikanu matek samoživitelek

1 0
možnosti
Foto

Je to smutné, ale pravdivé. Připomíná mi to životní příběh mé známé. Její manžel a otec jejich 3 dětí nasekal dluhy, zdrhnul za kopečky a ona zůstala na vše sama, bez výživného a s exekucí na mzdě. Naše úřady ji dodnes nerozvedli, jelikož on je v zahraničí a nehodlá se dostavit k soudu. Obdivuji ji, jak to vše sama zvládla.

0 1
možnosti
JC

Základem je nerozvádět se.

1 3
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1065x
Jsem žena, matka, pozoruji svět a pak o tom píši...

Seznam rubrik