Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

žepré

23. 8. 2012 0:23
Sakra,

kde je hlava a kde pata?8-o

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

21. 8. 2012 18:48
Vážená paní Kulhánková,

dovoluji si Vám připomenout jako jeden z členů OS ProtiAlt, že název našeho občanského sdružení nemá žádnou zkratku a tudíž by bylo dobré, aby jste v případě, že budete psát jakékoli články o OS ProtiAlt, pište to prosím v tom formátu, v jakém to vidíte napsané ode mne, aby nedošlo k jakékoli mystifikaci veřejnosti s Vašimi soukromě dodanými zkratkami. Děkuji za pochopení

Petr Johan - redaktor OS ProtiAlt

2 0
možnosti
MV

marek.voksay,blogidnes

21. 8. 2012 17:49
zmatenější text jsem dlouho nečetl .....

antikarmaRv

2 0
možnosti
TJP

Tomáš Jasný, PhD.

21. 8. 2012 18:16
Re: zmatenější text jsem dlouho nečetl .....

vas prispevek byl nahlasen ...

0 0
možnosti
V

vsevedec

21. 8. 2012 17:35
Jednoduchá odpověď

Nevím, zda předstíráte hloupost či jste takto obdařena. ProtiAlt je už svým názvem namířena proti ProAlt, jinak řečeno proti spodině tohoto národa, lůze v ulicích charakteristické českou malostí, nevzdělaností, primitivností. V ProtiAlt se sdružují lidé inteligentní, vzdělaní, pracovití, prostě elita národa. Ta je bohužel v menšině, jak to prostě v jakékoli populaci bývá. O to víc je třeba hnutí ProtiAlt ocenit. Zkuste trochu přemýšlet..

2 0
možnosti
PM

petrik1960

21. 8. 2012 18:03
Re: Jednoduchá odpověď

R^

0 0
možnosti
PH

petrhajek.bigbloger.lidovky.cz

21. 8. 2012 17:11
článek mi přijde poněkud zmatený

asi mi uniká kontext, který je autorce zcela znám. Jednak tedy - ona mluví nějakém videu. Nedá ale na něj odkaz ani bližší podorbosti, jen, že je to jedno video. Super, tak jedněch videí je na trubce asi pár desítek milónů.

Druhak - točí se na jednom jediném bodu z ProtiAltu a poněkud chaoticky argumentuje abstraktními pocity. Asi jsem fakt málo pod vlivem.

Jinak já politiku už moc nesleduji, ale vím, že ProtiAlt vzniklo jako protiakce k ProAlt (tedy autorčina zkratka PA dost není na místě, může znamenat obé), což je levicové hnutí, které odmítá reformy (netvrdím, že teď se nějaké super kvalitní a promakané reformy dějí) a chtělo by nadále pokračovat v socialistickémn životě. Tudíž je poměrně logické, že ProtiAlt je spíš pravicová a vyznává svobodu. Kde je tedy problém? Prostě se přihlaste k ProAltu.

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

21. 8. 2012 18:38
Re: článek mi přijde poněkud zmatený

Dovolím si napsat, že není pravdou, že jsme namíření proti ProAltu, i když tato organizace je též zaměřena k organizování nátlakových akcí za účelem prosazení levicových alternativ, což se dle nás neslučuje s demokratickými postupy. To bychom nazvali naše sdružení OS ProtiProAlt.

OS ProtiAlt vzniklo z důvodu toho, že ctíme svobodu jednotlivce a svoboda nemá žádnou alternativu, takže ve svém logu na http://www.protialt.eu máme vše vyřčeno.

0 0
možnosti
H

habit-.!..

21. 8. 2012 17:04
... vám vadí jednoduché věty...

... ale skutečné nebezpečí je ve složitých formulacích - však se o tom časem přesvědčíte... ostatně váš článek je pěknou ukázkou, jak dokáže složitost rozmělnit jakoukoli myšlenku...

... ideová platforma není manuál, který vás povede za ručičku a vyjmenuje vám přesně všechny typy svobody a všechna práva - to by byla hodně tlustá knížka... zpravidla se tu spoléhá na jistou základní úroveň inteligence...

... někdo se cítí svobodný v okovech - s tímhle máte jaký problém? ... zakázat mu nasadit si okovy? ... nebo je nasadit všem? ...a co to takhle nechat na svobodné volbě? "... líbí se ti to v okovech - pro mě za mě, pokud tím nikoho neohrozíš, nezpůsobíš škodu a nebudeš to vnucovat jiným proti jejich vůli, tak si to dělej v okovech"... co v tom vidíte tak těžce pochopitelného?

... zkuste prezentovat myšlenky, ne myšlenkové postupy - napřed si rozmyslete, co vlastně chcete říct - ono sypat to do editoru jak se vám to líhne v hlavě je zajímavé možná pro psychologa, ale ne pro čtenáře...

0 0
možnosti
L

Levicovy.Pravnik

21. 8. 2012 16:24
a proto může být celý národ rád

za pro alt. je třeba proti vládě nějak bojovat

4 0
možnosti
LH

lahab

21. 8. 2012 16:21
Máme čekat...

... za 6 hodin další blábol na téma ProtiAlt?

4 0
možnosti
VH

vladys

21. 8. 2012 16:12
pro autorku

Ladislav Stroupežnický Járovi Cimrmanovi: "věnujte se činnosti jakékoliv, ale jiné", dodal bych: psaní Vám prostě nejde.

4 0
možnosti
1

1absolutus

21. 8. 2012 16:07
...

:-)R^:-)

1 0
možnosti