Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Martin Kulhánek

3. 3. 2009 17:53
Pouze NÁZOR

Myslím, že jen tak podepsat je jednoduché. Hlavně pod nepravým jménem.Podepíše taky ten, kdo nepřišel o práci.Často totiž nedluží na nájemném jen nepřizpůsobivý jedinci, ale za nějaký čas třeba i ti, kdo například od září nemají za práci výplatu, například skláři (uvádím jako příklad, který si každý pamatuje).A rozhodně ne svojí zásluhou!Na ty se totiž případná exekuce také může připravovat.

Proto není naštěstí tak moc důležitý podpis nad neoficiální peticí ale zákonné jednání. Příště se totiž taková petice může týkat těch, kteří sice platí vše včas, ale dostanou se do jiných problémů. A ať hodí kamenem ten, kdo si myslí, že se mu nikdy nic nemůže stát a že je v práci nenahraditelný a jeho majetek nedotknutelný.

 Jinak jsem rozhodně pro domáhání se zaplacení za vše, co zaplaceno má být, ale jen v mezích zákona a lidskosti. Ponechaných 1 000 korun na měsíc je málo a každý to může vyřešit podle svého a teprve potom se to může týkat i nás „ostatních“.

Všem přeji krásný den.

0 0
možnosti
C

ctenar097

28. 2. 2009 10:13
tqky podporuju

to musi kazdy rozumny clovek podepsat, to je jasne!!!!

VVR^

0 0
možnosti

lubossula

28. 2. 2009 10:27
Re: tqky podporuju

:-) jasne, ja ji podepsal uz 8 x ;-D

0 0
možnosti

lubossula

28. 2. 2009 9:42
petice?

prosim, proc ne. Ale co je to za petici, ktera nema zakladni atributy, ktere kazda petice ma mit.Kazdy tam muze uvadet neprave jmeno, neprave misto bydliste, kazdy tam muze pripojit souhlas kolikrat se mu zachce z jedne IP pod smyslenymi jmeny. K tomu mam mit duveru? a to ma o necem vypovidat?

0 0
možnosti
A

aussie

28. 2. 2009 5:42
Jo...

kdyby bylo vsechno takhle jednoduchy, to by se nam zilo... :-)

0 0
možnosti
A

aussie

28. 2. 2009 7:42
Re: Jo...

P.S. Kdo vam bere pravo na "slusny" zivot? Jak presne vypada podle vas ten "neslusny"? A jak a podle ceho se pozna ta spravna strana "zdraveho" rozumu? :-)

0 0
možnosti
L

Luque1

28. 2. 2009 5:08
kastrát

"Pochopila jsem však, že svůj strach začal dávat najevo nenávistí, povýšeností a odsouzením. Vždyť spokojený a šťastný člověk nemá potřebu ukazovat na druhého a hlasitě vykřikovat o jeho zrůdnosti, nebo se smát jeho nedokonalostem".

Slečno, a vy jste nakolik frustrována? Byla jí Jistě jste viděla Řepkovou mnohokrát, minimálně v televizi, jsou i jiné názory na tu osobnostní deviaci.Papeže Pavla II považuji za zločince - podobně i jeho následovníka - hlásat názory, resp. aktivně vnucovat, na homosexuáli, potraty, antikoncepci, stavět se k dalšímu zločinci (právě nikoli čelem) - no, alespoň u nás je popírání holokaustu nepřípustné. Vy máte právo na slušný život - vsadil bych se, že také na lásku, štěstí, genialitu a právo na patent pravdy... Nevidím jednoznačně kdo komu háže klacky pod nohy, nevím také, koho považuje Bůh za morálního, kdo poká, kdo se jak chová k bližnímu svému - na propagandu demagogií (hlava to nebere). Kastrát - ženo, hledáte.

0 0
možnosti
D

Divija

28. 2. 2009 21:12
Re: kastrát

Je hezké, že jste přečetl většinu článků. A co o gethu? Vyrůstala jsem tam a nekradla, půjčky platila.. v té frontě na dávky jsem stála také. Pokud jsem kdy přišla o své prachy, tak jenom svojí blbostí, protože jsem tam žila.. Chápu, že ne každý má právo na takové štěstí, jako já, že jsem momentálně mimo tento okruh.. Já netvrdím, že stát frontu je špatné, já tvrdím, že nerespektovat zákon je špatné. Pavel II. mluví, ale nepřikazuje mi. Frustrovaná jsem, to přiznávám.  Páč svět není spravedlivý, ani tehdy, když chci být šťastná.

0 0
možnosti
V

Vikina

28. 2. 2009 2:30
Děvenko,

Tebe až objeví Tydlitátnice a její pohůnci, tak to si přijdeš na své. Jinak samozřejmě R^

0 0
možnosti
A

agnostik1

28. 2. 2009 7:01
Re: Děvenko,

R^;-D!

0 0
možnosti
PM

pemin

28. 2. 2009 2:11
děkuji za podporu

R^

0 0
možnosti