Prkénko nahoře versus prkénko dole

   Všichni to známe. Kolik domácností už bylo kvůli tomuto problému v hádce ani nepočítám. Je to další rozdíl mezi mužem a ženou, ale proč?

   Je to zkrátka věčný spor. I když přesnou historii záchodového prkénka neznám, domnívám se, že tak jak ho známe v dnešní podobě, moc dlouho neexistuje. Přemýšlím, k čemu to prkénko vlastně je. Snad je to kvůli nepřesnosti mužů, kteří se nedokáží trefit do otvoru o průměru asi třiceti centimetrů? Či je tam to prkénko jen tak pro legraci, abych si s ním mohla ve volné chvíli hrát a dávat prkénko nahoru a dolů a zase nahoru a dolů? Toť otázka. 
   Ne že by mě neustálý pohyb nahoru a dolů nebavil, ale já osobně jsem zastáncem první možnosti. Rozhodně nechci mužům křivdit, ale je to tak. Já bych záchodové prkénko vyráběla tak, aby se nedalo zvedat. Jednoduše bych ho nechala jako jeden spojený díl s mísou a ať se muži činí. Víte jak je nepříjemné, když se vám v noci chce na toaletu a vy i přesto, že se vám nechce vylézt z postele, musíte jít, protože prostě musíte. Sednete si na okraj záchodu, jelikož nějaký jedinec nechal prkénko nahoře, okraj samozřejmě ohromně studí a navíc ještě málem spadnete do záchodu. 
   Divím se, že v dnešní době různých super-technologických přístrojů nebyly vynalezeny záchody, u kterých se automaticky zdvihá prkénko, když zaregistruje muže. Hlavně že existují záchody, které vám umyjí zadnici ze všech stran. A navíc muži mohou používat toaletu v obou případech vsedě. Samozřejmě nechci vypadat jako ujetá feministka, ale je to tak. Poslední věcí je, že pánové nazývají dámy „křivochcalky", ovšem sami si zvedají prkénko, aby ho náhodou nezasáhli. Našla jsme si na internetu, že prý existuje „něco", co umožňuje ženám přiblížit se mužské technice čůrání.

   Tak na lepší časy chlapi. Třeba si jednou popovídáme ve stoje!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jana Hostičková | středa 28.5.2014 12:59 | karma článku: 12,79 | přečteno: 1451x