Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Prosím pěkně, ten obrázek, to je rentgenový snímek Vašeho žlučníkového kaménku?

1 0
možnosti
SJ

tak takovýho blba by nikdo nevymyslel..........

1 0
možnosti
BT

spousta nesmyslů,  spousta ale je zcela vašim právem vidět situaci takto jak ji vidíte

3 0
možnosti
Foto

Pan s. autor zapomněl na malý detail. Ještě nedávno pořádala vojska NATO a RF společná cvičení. Protože Západ se snažil v RF vidět partnera a spojence. Pak někomu luplo v kouli a úsilí o to, aby přestala existovat hrozba konfliktu mezi Západem a Východem, bylo v troskách.

To, čeho se Kreml bojí jako čert kříže, nejsou zbraně NATO, ale závan demokracie, který by mohl do Ruska zafoukat a poslat kremelské brontosaury na smetiště dějin.

Připojení Ukrajiny k EU a možnost, že by se tato země po čase mohla stát prosperujícím, suverénním a demokratickým státem, představuje pro Putina a spol. smrtelné nebezpečí.

Reinkarnace Fojtíka, Vyvadila, Hermánka, Cvalína a dalších expertů?

ANTIKARMA! Rv

7 0
možnosti
Foto

Jenom je zajímavé, že experti NATO po těch společných cvičeních prohlásili, že není s kým ani cvičit, jak v bídném stavu je ruská armáda. No a právě proto si myslím, že řeči o nějaké ruské hrozbě jsou silně přehnané.

0 2
možnosti
Foto

I79v96a21n 50M62a64r46e97k

29. 3. 2015 10:29

!!Většině zdejších militantů a bojechtivců a antiruských úderníků nedošlo a asi nikdy nedojde že se v jednom okamžiku mohou vypařit ze světa tak že z nich nezůstane ani ten stín jako tomu bylo po výbuchu v Hirošimě ! To co dělají je jen rypačení na cizí účet a zahrávání si s jadernou apokalypsou >>>Ale divit se jim asi nelze ,jsou přesvědčeni že mají "devět životů" a že nejlepší protijaderný úkryt mají za monitorem svého PC odkud vystřelují své nanejvýš bojechtivé dementní výzvy  . . . když to tu tak pročítám, chce se mi . . . . . velebnosti  ! RvRvRv!!

3 6
možnosti

Právě proto musíme proti války chtivému Rusku, něco dělat. Víš Ivane-u?:-)

4 0
možnosti
MH

Pane Jáno, na začátečníka více jak slušná karma.

Nedejte se, neuhýbejte místní trolovské galérce, která má za úkol blogery s jinými názory uštvat. Vaše psaní má šmrnc a "tah na branku".

Sám vidíte, že mlčící většina se nechce zaplést s těmito novodobými soudruhy, tak dá karmu a do diskuzí chodí minimálně.

Ode mne KARMA jako Brno.

Těším se na další článek a přeji i přes průjezd cizí armády hezkou neděli.

:-)[>-]R^

6 7
možnosti
MH

Máte pravdu autore. USA je celosvětový agresor, který by měl dostat konečně přes prsty.

5 7
možnosti

Tak hurá ma to, Hrdino computerový ! ;-D

5 2
možnosti
AK

Velmi přesné zhodnocení situaceR^

8 5
možnosti

Lež se pravdou nestane, ani kdybyste ji opakoval ad absurdum, milý pane Kowalczyku. :-)

5 4
možnosti

Blog je založen na lži, nemá význam se jím dále zabývat.

Co na to Gorbačov? Loni pro server Russia Beyond the Headlines (viz zde http://rbth.co.uk/international/2014/10/16/mikhail_gorbachev_i_am_against_all_walls_40673.html) uvedl, že v roce 1990 se otázka rozšiřování NATO vůbec neprojednávala. „Nepřišly s tím ani východoevropské země, ani západní lídři. Diskutovalo se ujištění, že se nebude rozšiřovat vojenská struktura Aliance a že žádné armády NATO (vyjma německé, pozn. red.) po sjednocení nebudou rozmístěny na území tehdejší NDR. Výrok ministra zahraničí Bakera o nerozšíření NATO ani o coul byl pronesen v tomto kontextu,“ odmítl výklad o nesplněném slibu.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/25-let-od-jednani-o-sjednoceni-nemecka-a-slib-o-nerozsirovani-nato-p8d-/zahranicni.aspx?c=A150209_144432_zahranicni_jw

Snadno zjistitelná informace. Pro toho, kdo si je chce opatřit. Pro trolly, kteří neustále vymýšlejí důvody, proč je Západ tak zlý, věc nemožná. FUJ, pane autore. :-/Rv Ale hlavně že souhlasí dole ten človíček na kolotoči. :-)

7 6
možnosti
Foto

Jak jsem uvedl, tak před lety jsem zjistil jinou, níže uvedenou podobu toho výroku, v souvislosti s umístěním toho secondhandového radaru, a hlavně jeho autorem měl být tehdejší generální tajemník NATO, nějaký Němec.

0 1
možnosti
SS

James Backer??? Kdo to je??? Ja znam pouze Jamese Bakera ... BTW i Gorbatchev trvdil, ze nic takove nikdo nesliboval ...

3 4
možnosti
AM

jo jo, Backer asi bude Baker ,,,,,,,,,,,,,, a "Gorbatchev" je kdo???

3 1
možnosti