Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
I

Isvědek

16. 7. 2008 22:57
Hezké, smutné a přece nadějné...

Díky. PM

0 0
možnosti
MV

wostrey

24. 6. 2008 0:53
muze mi prosim nekdo rict, o cem tenhle canc je?

Ja jsem to nejak nepochytil.[>-]

0 0
možnosti
S

Sid2007

23. 6. 2008 18:58
KDO vychoval(-vává) ty generace? ŽENY!

Díky komunistických návykům, že je "přirozené", aby v rozvedené nebo nerozvedené rodině (přes 70% rozvodů podávají ženy), děti, tedy i stávající dospelou "vychovával" rodič, který je - díky tomu, že má 2 mléčné žlázy a orgán, jehož název v řečtině dal jméno HYSTÉRII - prý, jasněže "v zájmu dítěte i národa" - lepším rodičem. Když zde autorka, ach tak jemno a útlocitně operuje s láskou, emocemi atd. mohla by si, stjně jako ti, co jí dávají karmu, přečíst podobně hodně čtený a karmou obdarovaný článek Votavové zde: http://ivanavotavova.blog.idnes.cz/c/39521/Co-vyroste-z-cizich-spratku-aneb.htmlPřehršel sprostoty, lacinosti, zdaleka ne netypický pro ty, kteřé (tedy které) vychovaly současné generace dospělých a to samé, zdá se jen s větší hrubostí, páchají na dmešních dětech.

0 0
možnosti
V

Vikina

24. 6. 2008 2:30
Re: KDO vychoval(-vává) ty generace? ŽENY!

Zrovna u obou zmiňovaných autorek bych neřekl, že jde o dámy, poznamenané rozvodem či špatnou výchovou dětí. Naopak, je vidět, že k tomu přistupují se zdravým nadhledem. Žádné ukňourané bolestínství přecitlivělých hysterek, ale zdravé sebevědomí pořádných a obdivuhodných ženských.

0 0
možnosti
P

PETRA008

23. 6. 2008 8:24
Hezký článek,

měla jsem také jeden,s takovýchto nehezkých zážitků, v raném dětsví. Vyrůstala jsem v rodině, plné lásky a porozumění a řekla jsem to, ale ten strach v  dětské duši byl. Co když si mne najdou? Co mi řeknou doma, když jsem šla až tam, kde jsem neměla co dělat? Do dětské duše nevidíme a spousta z nás si někdy ani neuvědomí, jak křehká je... 

Jasná karma R^ . P. Bangová

0 0
možnosti
S

Sid2007

23. 6. 2008 19:08
Nejen KLadivo na čarodějnice a sestřičky MAUEROVÉ

předvádějí tradiční zmatek v ženské psyché.

Díky komunismu, přežitkům komunismu v názorech a myslích populace, hlavně také v tom, že - oproti státní moci exekutivní (vláda) a legislativní (parlament), justiční moc je stále, 19 let po Sametu, z neuvěřitelných 70% obsazena lidmi, které si tam - podle svých kritérií a hodnot - vybrala KSČ a ČSSR, ne tedy členská země EU´, navíc, zase díky komunismu, oproti Západu 4-krát více feminizovaná justici je výchova dětí a celých generací hlavně a především výsledkem práce žen.

Monology vaginy moderního feminismu, psychologické a psychiatrické problémy, známé po tisíciletí (viz, řecký název vagíny, hystera a a fenomén hystérie, společný základ), včetně problematiky čarodějnic (viz. Kladivo na čarodějnice) až po aktuální tragedii bestiálního týrání Onřeje a Jakuba Mauerových, atd., kdy "milující" matka, teta atd., majíc "uklizeno a navaženo", navíc "studujíc na VŠ pedagogiku", nebo pracujíc v dětském domově byly, krytí Šabatkou jen náhodou odhalené

0 0
možnosti
MUN

Moc uřvaný našeptávač

22. 6. 2008 16:01
Rath nekoho mlatil voditkem?

No, a ze mne to neprekvapuje... ;-D

0 0
možnosti
M

mimon3

20. 6. 2008 0:29
mnamnam

Krasne , pravdive, citlive, lidske....deti jsou nevinne at se deje co se deje...je to vliv nas dospelich a okoli co pretvari a modeluje dusi cloveka. Detska duse je snadno ovlivnitelna . Davam jednicku...IvanR^

0 0
možnosti
(

(@)

19. 6. 2008 13:05
Jo a ještě něco....

"zabiju tě, parchante..." či něco na ten způsob, jsem slýchával často od své hysterické, zaplaťpámbu dávno bývalé, manželky..Co vy na to?

Podle vás jsem asi udělal velkou chybu, že jsem ji trestně nežaloval a nenechal zavřít na 10 let ale jen jsem se s ní rozvedl, žejo? ;-D ;-)

0 0
možnosti
JC

Jarcho

19. 6. 2008 16:50
A co děti?

Ty jste v jejím působení nechal?

0 0
možnosti
(

(@)

19. 6. 2008 10:51
Připomínáte mi potrhlou Baudyšovou...

Každý jsme se asi více či méně v dětství a v životě vůbec setkali s nějakou úchylárnou, ale v důsledku v nějakých 99,999...% o zcela neškodnou..(a la exhibicionista v kabátu :-), nadávky zoufalců, atd...)

Na druhou stranu, ty opravdu kriminální úchylárny (vykytující se v 0,000xx% případů) jsou tak mediálně oblíbené, že to vypadá, jako by jich byla většina. A pak stačí pár aktivistů-aktivistek, které se setkaly s tou kriminální úchylárnou a které dostanou od médií patřičný prostor a dílo je dokonáno..Rv

Pak abych si jako normální rodič málem připadal jako pedofil jen proto, že koupu děti doma ve vaně nahé...;-D

0 0
možnosti
AJ

Andrea Jamborová

19. 6. 2008 9:17
K reakcím

Dobrý den, až dnes se dostávám k odpovědi na vaše reakce, za které vám děkuji. Jen pro vysvětlení dodávám, že mě moji rodiče vždy měli a mají rádi, stejně jako já je. Vštěpovali mi respekt k dospělým lidem a já jsem se tím řídila. Dospělý člověk byl pro mne autorita. To, co se stalo nemohli v žádném případě ovlivnit. Strach může v dítěti vyvolat opravdu cokoliv. Není v tom bohužel žádná věda. Pro takové situace není žádná rada. Můžete mít v hlavě milion rad jak se máte zachovat, ale v tu chvíli je vám to k ničemu. Jste strnulí strachem. To je vše. Když není schopna znásilněná žena oznámit polii co se jí stalo, nečekejte, že dítě bude jednat racionálně.

0 0
možnosti
PK

Ccecil

19. 6. 2008 9:10
Taky příběh

Bylo mi tak 10 let. S kamarádej jsme jeli okolo řeky Svitavy na kolech. Najednou, kde se vzala tu se vzala skupina asi dvaceti povykujících výrostků různého věku, u kterých nebylo poznat, jestli jsou tak špinaví záměrně, nebo je to jejich přirozenost. Zmlátili nás, sebrali kola a zavřeli do kotle parní lokomotivy, která tam byla odstavena jako šrot. Naštěstí šel okolo za nějakou dobu nějaký důchodce, kterému bylo divné, že někdo mlátí kamenem a volá o pomoc a osvobodil nás. Dokonce jsme po kilometru cesty zpět nalezli naše kola pohozená na cestě, u které se povedená partička bavila další inteligentní činností - podpalováním slámy.  Následovalo převzetí kol opět do našeho vlastnictví a  rychlý úprk pryč .  Tento otřesný zážitek je důvod, proč při potkání podobných skupin i dospělých jedinců kontroluji zbraně a přecházím na druhou stranu ulice. Několikrát mi to už asi zachránilo život.

0 0
možnosti