Anonymní masturbanti

Neodpustim si jeste autorku oznacit za K R A V U!!!   Zaujala mě jenom neuvěřitelná šerednost autorky, text jsem nečetl, ale opakuju, tak hnusnou babu už jsem dlouho neviděl – fuj   Co je to za krávu? ... a jo má tady fotku, tak nic.  

Tak tohle jsou jen jedny z mála reakcí, které jsem měla (bohužel) možnost číst u svých kolegů bloggerů,  na jejich články. Také z toho cítíte tu vyzařující inteligenci reagujících pisatelů? Přirovnala bych je ke sprejerům , kteří zanechávají své oduševnělé podpisy na nových fasádách a pak sami sebe obdivují, jací jsou borci. V podstatě si značkují své teritorium jako pejsci. Stejně tak po sobě zanechávají takové stopy, již zmiňovaní „inteligenti“.

 Nedá mi to nereagovat na takovou (ne)formu vyjadřování ve veřejných diskuzích. Tito lidé nemají co říct, nemají co nabídnout a nad jejich intelektem se lze pouze pousmát. Vulgární reakce jsou to jediné, čeho jsou schopni. 

Co vede lidi k jejich hulvátským výkonům?  

Je to nějaký mindrák?  

Je to jejich forma masturbace?  

Má pisatel pocit, že mu po takové reakci vyroste „camprdlik“ o pět centimetrů?  

A že by si pak zakomplexovaná pisatelka připadala jako hvězda?(Zrcadlo, zrcadlo, jsem teď nejkrásnější?) 

Samozřejmostí je, že takové výplody nejsou podepsané. Tedy ne svým jménem.

 Mám ráda dialog. Co člověk, to jiný názor, jiná reakce. Ať positivní , nebo negativní. Můžeme získat nový pohled na věc, může nás to obohatit. Ovšem výše zmiňovaní „umělci“ nám neřeknou nic, nic neporadí, nedodají argumenty. Oni tu s námi jen jsou. 

Nic ale není tak černé jak se zdá. Je stále většina diskutujících, kteří mají co nabídnout. Jejich reakce, přestože s námi nemusí vždy souhlasit, jsou slušné a je radost s takovými lidmi probírat danou tématiku. Díky vám, slušní diskutující, že jste a „perte“ to (slušně) do nás. 

A co s anonymními, nevychovanými masturbanty? Nevšímejme si jich. Nereagujme na jejich trapné štěkání. Třeba je náš nezájem přestane bavit a oni se uchýlí k jiné, snad smysluplnější činnosti.

Autor: Andrea Jamborová | středa 10.10.2007 11:15 | karma článku: 23,18 | přečteno: 2493x
  • Další články autora

Andrea Jamborová

Nechovej se jako debil...

28.6.2017 v 8:46 | Karma: 21,13

Andrea Jamborová

Už víme? Leda kulový…..

20.10.2014 v 14:26 | Karma: 11,82

Andrea Jamborová

Vejdi a neuškoď !

29.2.2012 v 8:23 | Karma: 13,52

Andrea Jamborová

Říkám hlad, myslím chlast

2.2.2011 v 10:53 | Karma: 29,51