Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

Nero

19. 5. 2010 10:01
Sohlasím ale nesouhlasím.

Jako přerovský rybář nadávám i když chápu.Kdejaká tišina kde jsem mohl chodit je probagrovaná.Bečva k Lipníku je pro mne prostě nevyužitelná.Škoda.Ale asi to musí být.A třeba Troubky?Tamní štěrkáče nám ukradl Jarda Palasů.Čert ho vem.

Ale například slibované protipovodňové opatření u Troubek ztroskotalo na neochotě majitelů pozemků tyto za slušné peníze státu odprodat.(Vzor Regecová) a pak se prachy otočily po českých povodních na Čechy.(Vláda je v Praze a vládne ve prospěch celého území--hlavního města Prahy.)Předpověď počasí je přece běžně také pro celé území-hlavního města Prahy.To žijete li v Lipníku jistě dobře víte.(přes povodně to bylo s předpovídáním dobré,ale jinak to znáte sám.

Sudy a zase soudy.Ústavním počínaje.Přeji hezký den.

0 0
možnosti
JZ

telecum

19. 5. 2010 10:59
Re: Sohlasím ale nesouhlasím.

tak na toto jsem přesně čekal.Kdy to někdo začne svádět na Čechy a na Prahu.Vážený pane, Morava měla také finanční možnosti s tím něco udělat,ale všichni starostové se na to naprosto vykašlali(viz dnešní vyjádření pana starosty Troubek v MFDnes).Samozřejmě je jednoduší pokaždé nadávat na Prahu,protože tím si tady na východě vždy získáte plusové body.Ale podle mě je to jen ukázka ubohosti..A nebo že by to snad bylo tím, že socani nedokáží na východě to co modrý pták v Praze??

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

19. 5. 2010 6:36
Ještě jsem neslyšel o vytopeném kostele.

Až si lidé začnou stavět domy stejně rozumně jako církev kostely, tak povodně nebudou škodit. Byly a budou s tím nic nenaděláme. Jen s nimi musíme počítat a chovat se pokorně.

0 0
možnosti
N

Nero

19. 5. 2010 10:02
Re: Ještě jsem neslyšel o vytopeném kostele.

Tož se zajdi podívat do Ústí u Hranic nebo do Troubek.

A nehleď furt do novin.

0 0
možnosti
A

Amoniak

18. 5. 2010 20:57
Jen takový deštíček?

Objem srážel byl dost velký (pokud celoroční srážkový úhrn je k 1000 mm tak nějakých 200 mm spadlých během pár dní je sakra znát) a navíc zasáhl velkou plochu. A když se ta voda nezachytí tam kde spadla tak už s tím dál po cestě moc nenaděláte.

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik