Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Karma. Tiež neznášam rasizmus a cigáňov. ;-D

0 0
možnosti
Foto

jedinou cestu vidím přes vyšší angažovanost občanů a neustálý tvrdý tlak na politiky....ale je to nadlouho. Zaplaťpánbu, že to aspoň lidem není jedno...přesně to ty lidry politický chtějí... "klid na práci"

0 0
možnosti
PK

Každé proč má svoje proto. Navíc co člověk to jiný názor. Jen tak mimochodem základní rozdíl mezi levicovou a pravicovou orientací spatřuji v míře solidarity každého člověka. Při tom upřednostňuji v souladu s dobrou morálkou větší míru solidarity mezi lidmi. Dnešní doba je skutečně velmi nepřehledná a morálních poklesků jak vlevo tak vpravo je dost a považuji ve své míře za rovnocenné. Jde tedy v zásadě o to, ke kterým 'zlodějům' se přiklonit. A zde sehrává roli právě 'míra solidarity' a levice ze zásady bude vždy více solidární než pravice. To jsou jednoduché počty.

0 0
možnosti
KC

Pane Jakube, podle fotografie nejste první týden na světě, takže se divím, že Vás na běhu této země ještě něco překvapuje.Ale na druhé straně aspoň oceňuji, že Vám to není jedno.

8 0
možnosti
DP

D83a69d62a38k 76P28e97t67r

11. 7. 2013 11:49

Ano pane Zeman, je zde vše naruby. Už jen  slavným desetinásobkem počínaje a s- kartou konče. To ostatní, na co poukazujete jsou jen drobné v dnešním marastu. A co paní Nagyová, tomu se nedivíte?

2 1
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik