Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

DKVK

23. 2. 2009 21:18
Kritiku si zaslouží hlavně policie

Možná by to chtělo čas od času zajít na nějaký zápas, trochu se orientovat v celé problematice a ne psát o něčem, o čem máte informace jen z médií. Proč by nešli děkovat, když tam je většina těch, kteří bordel nedělají a jeli na takovou dálku podpořit svůj tým? Ten kdo zaslouží kritiku je ministr, policie a zákonodárci, kteří nejsou schopni vyřešit problém fotbalového výtržnictví a tak ho radši alibisticky hodí na kluby. Práce policie, kterou je povinna dělat ze zákona, je teď převedena na pořadatelskou službu, která není na podobné střety vybavena, vycvičena a nemá ani dostatečná oprávnění ze zákona.

0 0
možnosti
PC

Pan Chrysopras

23. 2. 2009 17:25
Není nad jednoduchá řešení, že...

Pane, tohle je hodně nedotažená úvaha.  Ukončování zápasů je jedna z nejhorších variant. Proč? Velmi snadno by se toho pak dalo zneužít, tzn. vyjet na nějaký ten důležitý zápas konkurenta a zuajistit jeho prohru kontumačně. Navíc to poškodí hráče, kluby a slušný fans.... Potřeba je trestat především konkrétní jednotlivce - mastný pokuty, vězení, doživotní zákazy. Jinak to prostě nepůjde.

A zmínit hráče Sparty jako případ děkování těm ..... je sice pěkný, ale na druhou stranu nebyli ani první ani poslední.

0 0
možnosti
PR

doktorbambus

23. 2. 2009 16:19
fans

Nechci se zastávat ani Baníku, ani Sparty, ale možná bude autora zajímat, že i olomoučtí fanoušci nejsou žádní svatoušci, ba právě naopak. Osobně jsem zažil, že v době, kdy Sigma nehrála žádný zápas a její primitivové se potřebovali vybít, vybrali si pro své řádění dokonce fans z úplně jiného sportu, fotbalem nijak "nedotčené" a nehlásící se nebo viditelně vyznávající náklonnost k jakémukoliv konkurenčnímu klubu. Jejich cíle měly jen tu smůlu, že hrály ligový zápas v Olomouci a olomoučtí dobytci si potřebovali zchladit žáhu. K žádným zraněním naštěstí nedošlo, ale i tak Olomouci jednoznačně Rv a autor ať si nejdřív udělá pořádek před vlastními dveřmi než začne blít své názory. :-©  ;-€

0 0
možnosti
AA

astrix

23. 2. 2009 15:39
Škoda

že taky není minusová karma...Rv

0 0
možnosti
GN

pesimista1

23. 2. 2009 15:09
...

Milý autore, podívej se napřed do fotbalových regulí. Pokud jsem to pochopil, tak jsi příznivcem Olomouce. Kdyby rozhodčí ukončil předčasně zápas, tak hádej kdo to odnese nejvíc. Pokud si myslíš, že hostující tým, tak se šeredně mýlíš. Potrestaný bude domácí klub za nedostatečnou pořadatelskou službu. A proč, protože by jim pořadatelé neměli dovolit předměty typu dýmovnic na stadion vůbec pronést.

A pokud se hodláš divit tom, že že jdou hráči poděkovat po zápase  fanouškům, kteří je jedou 300 km podpořit na zápas, tak tě nechápu.

Další věc je, že pokud hráči nebou se svým kotlem zadobře, tak už nebude nikdo, kdo by je dokázal uklidnit natolik, aby se mohlo pokračovat (kromě Policie s gumovými projektily, která by problémová individua prostě vystřílela ze stadionu).

0 0
možnosti
AA

pablo23

23. 2. 2009 15:47
Re: ...

příteli a co jako? Olomouc nezvládla pořadatelskou službu, došlo k ohrožení hráčů i diváku, měl ihned zápas ukončit. tady nejde  ale o body nýbrž o karieru rozhodčího. ponevadž svaz nepostrestá klub, ale rozhodčího a ten už si nefoukne. A že bezmozci na trávníku jdou poděkovat bezmozkům, kteří ničí fotbal, tak to je prostě česká povaha. Bojme, co kdybychom jim nepoděkovali a oni nas nepřišli podpořit.. co by se asi tak stalo... tak přesně kvůli takovým hloupým názorům vypadá ta liga jak vypadá...  Ta policie by ty vymaštěnce neměla střílet gumovýma projektilama, ale rovnou ostrýma a házet je do škarpy u staďáku... Btw., esli si myslíš, že hráčům záleží na kotli, tak to seš ten největší jouda tady v diskuzích, ti (hráči) si s kotlem tak maximálně vytřou(Y) a ještě se u toho smějí. LOL

0 0
možnosti
JV

notabene9

23. 2. 2009 11:02
Když to..

Když to napíšu umírněně, konstatuji, že článek je psán velmi a velmi subjektivně..

0 0
možnosti
R

rockhopper01

23. 2. 2009 13:31
Re: Když to..

To je podstata blogu, ty trdlo...

0 0
možnosti
S

sedlak.cupera

23. 2. 2009 9:19
sparta? ta budoucí druholigová verbež?

BANÍK P... !

0 0
možnosti

honza83

23. 2. 2009 9:11
Ty budeš asi slušný blbeček

Tak konkrétně někteří fans Olomouce či Brna jsou úplně stejní bezmoczi jako ti Baníkovští. Ovšem s Baníkem jezdí na výjezdy kamkoli stovky fanoušků a bordel dělá max. pár desítek z nich, zatímco když jedou ven fans Sparty, Brna či Olomouce, tak minimálně polovina z nich jede s cílem něco provést. Nebo mi snad nechceš tvrdit, že s Olomoucí jezdí ven někdy více než jen 100 fanoušků, u Sparty (kromě zápasů v Praze), Brna a dalších týmů to bude stejné. Jednoznačně nej fans jsou u nás ti, co fandí Baníku a Bohemians 1905.

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik