Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Z79d24e93n44a 18K51o50č31í

9. 7. 2014 19:01

Existuje nějaká statistika, kolik Talibanců v Afganistánu naši vojáci vyhledali a zneškodnili ?

1 0
možnosti
LW

Na to jsou tam jiní kadeti...doporučuji cyklus "Smrtící válečníci".

0 0
možnosti
JK

J85a92n 20K47u94č25e81r80a

9. 7. 2014 18:53

Přiznám se, že ač je mi líto každého, kdo umře zbytečně, tam mi vyloženě mi vadí, že budou znít sirény a zvonit zvony. Proč? Protože vojáci prostě mají práci, při které střílí do lidí. No je logické, že někdo bude střílet do nich. Na silnicích v ČR také umírají lidé (ne třeba vlastní vinou, jedou třeba taky někomu pomáhat), ve větším počtu a nikdo za ně tryzny nedrží. Smrt je vždycky tragédie, ale organizovat pomalu celonárodní smutek, mi přijde fakt moc.

2 0
možnosti
MN

paradoxem je, ze vsichni ti, kteri tak profesionalne smutnili po zabitych vojacich a vynesli je do nebes za to jak ochranuji i nasi zem proti teroristum nerekli pravdu, nerekli to, ze jsou tam i ti nasi vojaci povazovani za okupanty. Jediny Filip tohle dokazal rici a potom jeste clovek vecer pri hodnoceni te situace tam. Jiste ze je kluku skoda, ale co delaji ti, kteri jen kondoluji, jak se zasazuji o to aby ve svete nebylo takove napeti? To je jejich prace - ne pronaset kondolence nebo skladat Americkou vlajku do trojuhelniku. Valku tam zacala US armada spolu s Brity uz pred trinacti lety - pak do toho bylo vtazeno cele NATO, do konce pristiho roku odtud amici odejdou .. takze kluci meli smulu ze tam byli moc brzo... ale otazka je, od koho dostali rozkaz monitorovat misto, odkud byla vystrelena raketa na zakladnu Americanu...Neverim totiz, ze se jen tak vyjeli podivat a rozdat nejake zvykacky detem/

2 1
možnosti
Foto

S Vašimi názory souhlasím.

Napsal jsem článek v podobném duchu.

Karma R^

1 1
možnosti
Foto

Našivojáci nejsou žoldáci, kteří se nechají najímat za úplatu. Jsou to vojácidemokratické země. Do Afganistánu, do operace jako je ISAF je poslali politicidemokratické země zvolení do obou komor parlamentu.  Šli bojovat proti ideologii, která je stejně nebezpečnájako nacismus a komunismus. V současnédobě je vojenská bojová technika natolik složitá, že u ní by byl nezaučenýzáložák marný a to byl důvod, proč se přešlo na profesionální armádu.  Voják je to samé jako policista, hasič, vykonávánormální práci, která je i službou pro obyvatele a pro bezpečí spoluobčanů.Pokud při ní zahyne, je hrdina.

2 1
možnosti
LN

..proboha...:-/...myslím že jste první hyena zde...která do své nenávisti zamotal i peníze odškodného pro rodiny zahynulých vojáků.....z vás by tedy člověk blil...to mi věřte....Rv

4 2
možnosti

Takže hasič který vlítne do hořící domu není hrdina. Prostě dělá svou práci a dostává za to dokonce i rizikový plíplatek.

Žoldák jeden ;-D

Slovem hrdina se hodně plýtvá a je to subjektivní, takže bych se prostě nehádal. Kdo je chce nazvat hrdiny, ať si nazývá. Kdo žoldáky, to samé. Jsou obojí a navzájem se to nevylučuje.

1 0
možnosti
Foto

Politici je musí glorifikovat, aby měli dostatečný přísun čerstvého masa pro své nápady a politické handly.  A pak musí přesvědčit lidi, že  v Madridu se bojuje za Prahu a v Afg.  za náš způsob života.     Je to hanba nás všech, že tam ti kluci padli, protože my všichni tento systém podporujeme svými daněmi.

3 1
možnosti
MM

A jakou hodnotu má srab? Není zbytečné být srabem?

1 0
možnosti
PV

Pěkný článek, sdílím stejný názor, bude i vysoká karma.R^ Ale co si schytáte od místních bolševíků, to vám nepřeji.

3 5
možnosti
FV

Jedinej olševik jste tady Vy mistře Rv

4 3
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik